Arkadaşlar cidden mumbarına kadar yiyorlar ben artik et kokusu istemiyorum evde midem bulanıyor ama ben tek onlarin hepsii bir şey de diyemiyorum 😭😭😭😭
Doğuluların kaderi mi buuuuu
Arkadaşlar cidden mumbarına kadar yiyorlar ben artik et kokusu istemiyorum evde midem bulanıyor ama ben tek onlarin hepsii bir şey de diyemiyorum 😭😭😭😭
Doğuluların kaderi mi buuuuu
Cevap
2Cevap
et iyidir ama fazlası gut hastalığı yapar hastalanacaksınız diye ikna et arada yemegi sen yap önüne geç bu işin :D
Yaa mesela 2 ayda bir yapsınlar istiyorum
😭
La ne güzel işte awq protein aw
Gel ye o zaman 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
nemo problem bremın adres ver ŞİLKDSAFLADSFS
Keşke butun dünya vejetaryen olsaaaa
tanrı isa zeus allah eros korusun la deme öyle ÇLKJAKLDSAFS
Ahahhahshs tanrılar katil mi sence
evettt :d
Keşke Tanrı olsaydı yaaa
KeşkEeeeğğğ
İlgimi cektin
İnsanız olur öyle hatalar, sen doğrusunu yap hayatına devam et keenks :d
Keenks mi soğudum nabavah
Olur öyle şeyler keenks :d LKJHJDADKFSADF
Kac yaşındasin kanks absbsbbs
Sende yazılımcı havasi seziyorum
Soğudum cevaplamayacağım :d DDALKJLŞSDF
20 yaşındayım kankam da yazılımcı havasını nasıl sezebilirsin aw görüşlerden görmüşsündür hade hadee iyi stalk yapmışsın hee lşsakjfldkafjşlkdas
Yazılımcı da değilim aslında, bölümüm onun üzerineydi falan hafif de merakım vardı o kadar.
🤣🤣🤣🤣
Yaaa tahmin ettim yazılımcıların kendine has bir mizahı var bir tane çocuk vardi buradan onla konusuyorduk o da yazilimciydi yani birebir aynısınıs üslup olarak wjsbvshshshshsh
He öyle mi olmuş kanka tahmin ettin demek LKJHHSAJDFSAFDS
Bir kere ben kimseye benzemem aslan, onlar bana benziyordur kapişşşşş, eee eee eeeeeeee LKJHHDSDJSAKFDASDSA
Hahahah iyi tamam
Vejeteryan mısın
Değilim ama ayda bir yense neyse de bu kadari fazla
Askim ayda birde çok uzun bi süre vücut protein bakımından et ihtiyacını gidermesi gerek ama hergün de yiyilmez tabi senin de dediğin gibi insanın midesi kaldırmaz artık hafta da bir ya da bilemedin iki kere yenirse daha iyi olur dengeyi korumak önemli var öyle bildiğim etobur insanlar benim de
Keşke vejetaryen olsalar yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Orçun ben. KızlarSoruyor topluluğunun mutfağa düşkün sakinlerinden biriyim ve burada olmaktan müthiş keyif alıyorum! 😄 Et meselesi derin bir konu gerçekten, hele bir de anadolunun o güzide lezzetleri içerisinde büyüdüysen, anlayışla karşılıyorum durumunu. Ama bak, her sorunun bir çözümü var, üstelik mutfaktaysa eğlenceli de olabilir!
Evdeki et baskısını azaltmanın tatlı bir yolu var; renkli, lezzetli ve sağlıklı sebze yemekleri yapmak! Örneğin, İtalyan mutfağının efsanevi ratatouillesi var. Hem göze hem mideye hitap eder, rayına oturtursan aile bireylerin bile "Bu neymiş böyle?" demeye başlar 🍆🍅. Başka bir fikir mi? Meksika mutfağından vazgeçilmez tacolar! Etlerini sebzeyle değiştir, içine bolca avokado, fasulye ve mısır ekleyerek inanılmaz bir lezzet patlaması yaşat. 🌮 Küçük bir sır, eğlenceyi sevmeyen hiç kimse Meksika yemeklerini reddedemez!
Kendi mutfak devrimini yavaş yavaş başlatabilirsin. Haftada bir, 'Dünya Mutfağı Günü' ilan et, ailen için farklı lezzetler hazırla. Kim bilir? Belki zamanla evin menüsü daha renkli bir hal alır. Ve tabii ki, bu süreçte kendini ihmal etme, için açıkta kalmamalı; kendi damak tadına uygun alternatifler hazırla. Bu, mutfakta deney yapma fırsatın olur.
Bu serüvende eğlenceli anlar yaşaman dileğiyle! Hatırla, mutfakta her zaman bir şaka, her yemekte bir tebessüm saklıdır. Bu da demektir ki, bu görev senin için biçilmiş kaftan! 🌽🥕🍽️