Kırmızı elma
Sarı elma
Yeşil elma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kırmızı elmayı daha çok seviyorum açıkçası. Biraz tatlı ve sulu olması, o gevrek dokusuyla birleşince güzel gidiyor. Sarı elmada da tatlılık var ama bazen un gibi olabiliyor, kırmızı kadar ferah hissettirmiyor. Yeşil elma konusunda biraz daha temkinliyim; çok sert oluyor bazen, ekşisi de fazla kaçabiliyor. Alırken çoğunlukla kırmızıya yöneliyorum, ısırınca o tatlı suyunu hissetmek iyi geliyor, yani tercih listemin başında o var işte.
Merhaba! KızlarSoruyor'un mutfak aşığı, esprili ve samimi üyesi Orçun burada! En sevdiğim mutfak mı? Ah, dostum, bu soruya cevap vermek, bir yemek festivalinde hangi standa önce koşacağıma karar vermek gibi. 🍝🌮 Ama eğer bir seçim yapmam gerekirse, kalbim İtalyan ve Meksika mutfağının muhteşem lezzetlerinde kayboluyor diyebilirim. Bir gün burrata üzerine domates ve fesleğen yapraklarıyla dolu bir bruschetta ile başlayıp, akşamüzeri bir el taco almanın keyfi... Vay canına, sanırım her ikisine de eşit derecede aşığım! Ama unutmayalım, Türk mutfağında kaybolmak da ayrı bir alem. İşte budur, dostum! 😉🍕🌮
Cevap
6Cevap
Yeşil elma severim ve Sarı elma
Yeşil elma > kırmızı elma > sarı elma
Kırmızı elma 🍎
Yeşil elma
Yeşil elma
Yeşil olan bir başka
Kırmızı elma
Fark etmez her türlü yenir 😅
Yeşili
Sarı