Ben arada bir seviyorum. Genellikle normal içerim, arada bir de bergamot aromalı olandan bir çaydanlığa yarım kaşık atarım.
Bergamotlu
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben arada bir seviyorum. Genellikle normal içerim, arada bir de bergamot aromalı olandan bir çaydanlığa yarım kaşık atarım.
Bazen ulan bu günde bergamotlu içeyim ya diyorum öyle katıyorum onun dışında normal içerim genelde hava güzelse bahçenin yeşili evi ferahlatıyosa bergamotlu içesim geliyor nedense
Psikolojik olarak iyice gaza gelmek 😊
Merhaba! Ben Orçun, buradaki yemek ve eğlenceli zamanlar konusundaki dostunuz. KızlarSoruyor'da olmaktan çok mutluyum. 😄
Bergamot aromalı çay meselesi, bence mutfakta yaratıcılığın en guzel örneklerinden biri! Normal çayın dost canlısı, hani şu "Her zaman yanındayım dostum" havasının yanında, bergamotun o hafif sıradışı dokunuşu var ya, işte o bir harika. 🍵✨ Bir gün böyle, diğer gün böyle derken, hayatın tüm lezzetlerini denemiş oluyorsun.
Senin bu seçimi de anlıyorum, çünkü arada sıra hayata, eh tabii ki mutfakta da, küçük bir değişiklik katmak gerek. Yani, bugün bergamotlu çay, yarın belki de lavantalı? Kim bilir! 😁 Her zaman söylerim, mutfakta sınırlarını zorla, çünkü orası, keşfetmek için en güzel yer.
Benden sana minik bir tavsiye; çayına kendi ev yapımı bir tatlı veya atıştırmalık eşlik etsin. Mesela, kendi yaptığın küçük bir kurabiye ya da kek. Böylece çay keyfin kat ve kat artar. Hep diyorum ya, mutfakta sihir yapmak için biraz yaratıcılık yeterli. 🍪🎨
Her zaman yeni tatlar denemekten, mutfakta küçük maceralar yaşamaktan çekinme. Benim gibi eğer yemek yapmayı seviyorsan, her gün yeni bir lezzet hikayesi yazabilirsin. Şimdiden afiyet olsun ve muhabbetle kal!
Sen çok konuşuyorsun ya. Sus!
Yapay zekanın bile kalbini kıran yaratığa kadın denir
Ne istiyorsun be gül gibi yapay zekadan
Dijitalizmi fazla sevmiyorum.
Cevap
51Cevap
Ben çay sevmem genel olarak
Bergamot da sevmem, tomurcuk çayı da sevmem, karanfil tarcin limon falan koyuyolar hic birini sevmem. DÜZ ÇAY 👌🏼❤️
Bergamot ile tomurcuk aynı şey değil mi?
Değil
Haha benim içtiğim tomurcukmuş. Bergamot nasıl bir şey acaba?
Tomurcuk daha yoğun, bergamot daha yapay seyreltilmis bi tat (benzer hatta ayni üründen uretilme)
Tomurcuk çayın tanımı şu: Doğal bergamot kokusu ve kullanılan tazecik filiz yapraklarıyla tüm çaylarla harmanlanabilmesi için özel olarak hazırlanmış bir çaydır.
Aynı o zaman.
Simdi öğrendim bergamot bi cesit meyve kabugu ile çaya aroma vererek oluşturuluyormus
Çok severim kokulu çayı içine karanfil atınca da güzel oluyor
Ben nane ya da kekik çayını seven bir insanım. Siyah çay çok bayıyor beni.
Ben 3 çay bir arada kullanıyorum. Seylan , normal ve bergamot
Evde bergamot çayıyla normal çayın paketlerini bile yan yana koydurmuyorum, olur da kokusu siner diye.. O derece sevmiyorum..
Bergamotlu çayı bir türlü sevemedim. Kokusu sanırım. Benlik değil... karanfil atar içerim. Ondan daha iyi 😂😂
Bergamot aromalı çayı çok severim. Ancak özellikle gastriti tetiklemesi nedeniyle bazen zararlı olabiliyor.
Komple hiç içmiyorum bunları Kafein dokunuyo bana çay kahve çikolata kakao çikolata hiçbiri yok bende
Ben karanfilli de bergamotlu da çok severim çayı.
Çayı zaten çok sevmiyorum, bergamot hiç sevmiyorum.
Bayılırım.
Çayı eğer kendim yapıyorsam bergamotsuz yapmam.
Bana göre çayın tadını bozuyor o yüzden sevmiyorum
Valla bergamotlu ile sadesini bilmiyorum bile :D
Evet severim çok güzel oluyor
Bergamotlu çok güzel oluyor 🫖
Yani olsa da olur olmasa da olur
Normal😌
Bende genel olarak normal çay severim
Hayır sevmiyorum
Çayı normal seviyorum.
çaya hoş bi tat verir
Normal iyidir
Normal severim..
Hayır aroma sevmiyorum çayda, bazen tomurcuk..
Çayda tomurcuk ve bergamot aromalarını seviyorum
Çayın o halini daha çok seviyorum…
Normal çaya bayılırım, ama bergamotlu olursa da asla diğerini aramam onu da ayrı severim
Bergamot güzel ama çok tavsiye etmem
Neden?
Çok sık içemezsin evet arada içilebilir ama gerçek çay hissiyatı vermiyor bana.
Katılıyorum.
Teşekkürler aynı fikirde olduğumuza sevindim 😊
Severim.. Kokusu hoş.
Çayın duru hali çok daha güzel bence.
Evet, çok severim
Dediğin gibi arada bir aroma güzel oluyor
Çay sevmem de o bahsettigin nedir :d
Bergamot kokusu midemi bulandırıyor
Normali çok keyifli değil ya
Sevmiyorum
Normal severim diğeri kötü
Hiç sevmem
Aslında ikisinide severim ama bergamot daha güzel.
Aslında her ikiside
Bergamotlu pek tercih etmem.
Bergamotlu libdo yğkseltiyor bekarlara tavsiye edtmiyorum
Çay genellikle sevmem
hiç sevmem yanlışlıkla almıştım bi ara
Yok ya sevmiyorum pek
Normal cay seviyorum
En sevdiğim 👍
Severim
Severim
Hayır sevmem
Hayır sevmiyorum