Yeme & İçme Cevizli mi fistikli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fıstıklı Baklava Cevizli Baklava Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cevizli mi fistikli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cevizliye basacaktım. Yanlışlıkla elim fıstıklıya kaydı. Cevizli diyorum. 0 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ağzının tadını bilmeyenlerde bugün Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Cevizliyi çok seviyorum ama. Ev baklavası bir başka güzel. Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Fıstık varken cevize laf düşmez 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Cevizli baklava 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fıstıklı baklava😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İçi cevizli üştü fıstıklı baklava
Cevizliye basacaktım. Yanlışlıkla elim fıstıklıya kaydı. Cevizli diyorum.
Ağzının tadını bilmeyenlerde bugün
Cevizliyi çok seviyorum ama. Ev baklavası bir başka güzel.
Fıstık varken cevize laf düşmez
Cevizli baklava
Soğuk baklava fıstıklı oyy olsada yesek😂😂
Fıstıklı baklava😋
Fıstıklı
Fıstıklı