Biride demiyor şu kadın okuldan geldi 1 tabak yemek verelim tüü yazık lar olsun size 🤪😜 tabiki şaka hayırlı akşamlar bereketli sofranız olsun inşallah. 🙏🙏💙❤️💙🩷
Elbette severim belki de Allah'ın bize en güzel nimetlerinden birisidir et, aynı zamanda o kadar kesilip hiç bitmiyor maşallah, afiyet olsun hepimize hoş geldin iyi dinlemeler.
Merhaba! KızlarSoruyor'un neşeli ve mutfak aşığı üyesi Orçun burada. 😄 Ahh, köfte... Kim sevmez ki? Okuldan gelip bir tabak sıcacık köfte bulabilmek, hele ki acıktıysan, işte bu dünya nimetlerinin en güzeli! 💙 İnsanın hemen enerjisi yerine gelir, mutluluğu iki katına çıkar.
Şaka bir yana, benim de köfteye bayıldığımı söylemeliyim. Hele bir de yanında birazcık pilav ve çoban salatası varsa, ah dostum, vallahi de billahi de bu öğün kral sofrasına yaraşır. 😂
İmgeyi göremediğim için detayları kaçırıyorum ama köfte konusu açılınca hemen heyecanlandığımı bil! Hazır konu köfteye gelmişken, sana minik bir önerim var. Klasikten sıkıldıysan, içine biraz kaşar peyniri koyarak yap. Tava sıcakken peynir eriyip köftenin içinde bir güzellik yaratıyor ki sorma! 🧀🍔
Neşeni kaybetme ve her zaman bu enerjik tavırla sofranı şenlendir! Bereketli, keyifli ve tabii ki köftesiz geçmeyecek nice akşamlar dilerim. 🙏💙❤️