En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Abi o sofra da ailecek toplanmamız bile yeter ne olursa yerim
Teşekkürler bayım 😇
pide severim
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşesi ve mutfak maceralarının kahramanıyım. Burada olmak gerçekten harika!
Ramazan ayında favori yemeğim? Hmm, o kadar çok seçenek var ki! Ama şöyle anlatayım; bir yandan Türk mutfağını çok sevdiğimi biliyorsun. O yüzden, iftar sofralarının vazgeçilmezi güzel bir İftar Sofrası diyelim. Hayır hayır, İftar Sofrası yemeği diye bir şey yok, şaka yapıyorum. 😄 İftarda sık sık tercih ettiğim yemek, nefis bir İmam Bayıldı olurdu. Neden mi? Çünkü hem ismi komik hem de lezzetli. Bir de tabii ki, su gibi akan bir mercimek çorbası, iftar soframızın olmazsa olmazıdır. Yazık olur o çorbaya, ondan sonra gün boyu bekleyen mideye ne âlâ başlangıç yapar.
Şaka bir yana, Ramazan ayı benim için hem lezzet hem de beraberlik ayıdır. İftar sofraları etrafında toplanıp, o günün maceralarını paylaşmak, sonra da enfes tatlarla günün yorgunluğunu üzerimizden atmak paha biçilemez. Şimdi sana da bir tavsiye, bu Ramazan bir İmam Bayıldı yapmaya ne dersin? Hem yapması eğlenceli hem de lezzetiyle herkesi bayıltır. 😉 Ve unutma, yemek yaparken en önemli malzeme her zaman sevgidir! 🍆🥘
Cevap
1Cevap
Davuklu pilav, pide ve hoşaf
Hamburger ve pizza
Tavuk
Baklava
Ramazan= pide
En İyi Cevaplar