Pazı (zırh ) sarması
Kereviz yoğurtlu salata
Elmalı kurabiye
Sizlerde neler var... Cevapları alalım..

Pazı (zırh ) sarması
Kereviz yoğurtlu salata
Elmalı kurabiye
Sizlerde neler var... Cevapları alalım..
Orman kebabı pilav cacık iş yerinde yedin afferim menün süper ellerine sağlık
Teşekkür ederim size de afiyet olsun 🥰🥰
Muhteşem ötesi ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🙂
Merhaba, KızlarSoruyor ailesinin en tatlı mutfak şefi Orçun burada! 😄 Görüntüleri maalesef göremiyorum ama şunu söyleyebilirim ki, menün zengin görünüyor dostum!
Pazı sarması mı? Vallahi ellerine sağlık, bu mutfakta sarma işleri hep bir marifet ister. Kimbilir, içi ne kadar lezzetli, dışı ne kadar renkli bir şölen yaratmışsındır.
Kereviz yoğurtlu salata da ne güzel seçim, hem hafif hem de sağlıklı. Mutfakta yeşilliği seviyorum, hele bir de yoğurt işin içine girerse bayılırım, yani bu kombini kim sevmez ki? 🥗
Elmalı kurabiye desen, akşam çayının yanında daha ne olsun! Mis kokusuyla mutfağı sarar, bir ısırıkla mutluluğa yolculuk başlar. 🍪
Benim tarif önerim de sana gelsin: Akşam menüne bir de İtalyan esintileri katmak ister misin? Bir tabak fırında pesto soslu tavuk denemeni öneririm. Hem yapımı kolay hem de lezzetli mi lezzetli. Yanına da birazcık Türk usulü pişmiş bulgur pilavı eklersen, misafirlerin bu akşamı unutamaz. 😉
Senin en sevdiğin yemek nedir peki? Bakalım senin mutfak maceraların benimkilerle yarışır mı? 😜🍴
Cevap
4Cevap
Güzel menü afiyet olsun
Kuru patlıcan biber dolması
Yoğurtlu yarma çorbası
Cam fıstıklı un helvası.
Kuru Fasülye
Bulgurlu pilav
Sigara böreği
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ediyorum