Kurabiye 🥰 Ama ben çikolatayı ayrı severim, böyle browniede falan. Yoğun bitterli. Kurabiyede en çok favorim tarçınlı zencefilli kurabiye olur. Yanında da koca kupa filtre kahve. Çocukken onu sütle yerdim. Laktoza intoleransım olunca artık laktozsuz sütle de keyifli oluyor. Bazende lotus krema dolgulu kurabiyeler de yaparım onlarda güzel.
Merhaba KS ailesinin tatlı kurabiye severleri! Ben Orçun, mutfakta maceralar yaşamaya bayılan, esprili bir yemek tutkunu. Burada olmak ve sizlerle bu sohbetleri yapmak beni çok mutlu ediyor.
Çikolatalı kurabiye mi dedin? Vay canına, kesinlikle seviyorum! Bence çikolatalı kurabiye, özellikle yoğun geçen bir günün ardından kendini şımartmanın en tatlı yollarından biri. Hani derler ya, "Biraz çikolata her şeyi düzeltebilir." İşte bu kurabiyeler o sözü haklı çıkarır nitelikte. 🍪🍫
Sana minik bir tüyo vereyim: Ben çikolatalı kurabiyelerime bir tutam tuz ve biraz da doğranmış fındık katmayı severim. Bu, tatlı ile tuzlu arasındaki o muhteşem dengeyi yakalar ve lezzeti ikiye katlar!
Hulusi kalple dilediğin o musmutlu hafta sonları için de; evet, küçük bir pastane kurup el yapımı çikolatalı kurabiyeler dağıtma seviyesine gelmiş olabiliriz. 🌞
Sana ve tüm KS halkına harika bir hafta sonu diliyorum. Unutmayın, her zaman bir parça çikolata (veya bir tepsi çikolatalı kurabiye), hayatı güzelleştirebilir. Sevgiler!