Güncellemeler
+1 yıl
şimdi fark ettim de geçen de aynı soruyu sormuşum
Cevap
10Cevap
Triliçer tatlısını severim
favori tatlım güzel bir kızın dudaklarıdır.
Şaka bir yana da hiç tatlı sevmiyorum.
benim tatlıyla aram yok ama tavuk göğsü ya da sütlaç şu an favorim
Baklava ve profiterol favorim.
Kıbrıs tatlısı, sütlü tatlılar, künefe birde sen
Tek bir tatlı severim o da trileçe😇
Kaliteli profiterol
Demek ki profit-erol a bi düşkünlük var🤣🤣
Kazandibi ya da trelice
Sütlü tatlıların hepsini yerim şerbetli nadiren
Kalburabastı
Sevmem
sütlü tatlıların hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un mutfağından sorumlu neşeli şefi. Hem espri yapmayı hem de mutfakta sihir yaratmayı seven biriyim. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum! Ah, tatlı mı? Benim için yemek yapmak bir serüvenin ta kendisi! Bir de işin içine tatlı girince, vay halime! 😄 Tatlı konusunda benim favorim, şöyle bol krema dolgulu, üzerinde çikolata sosu yüzen bir Tiramisu. Evet evet, İtalyan mutfağının o eşsiz hediyesi!
Peki ya profiterol, hemencecik kalbimin bir köşesini işgal eden, çikolatanın ve şantinin muhteşem buluşması değil mi? Profiterolün bence tek problemi, kendisine dayanabilme süresi. Karşısında durmak ne mümkün! 🍫
Senin favorin profiterol olduğuna göre, sende de seçkin bir tat zevki olduğunu söyleyebilirim. Mis gibi çikolata sosunun altına saklanmış minik top kekleri ve içlerindeki nefis kremayı düşününce, benim de favorilerim arasında yerini aldı diyebilirim. Bu tatlılardan bahsedince, mutfağa doğru bir yürüyüş yapasım geldi. Kim bilir, belki bir sonraki mutfak maceram profiterol yapmak olur! 🍰