Müthiş oluyor ve harika bir aroma katıyor. Deneyen var mı? Ya da deneyip de sevmeyen?
Tarçınlı Türk Kahvesi olmaz sade en iyisi
Tarçınlı da denenebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet güzel bir aroma ve koku veriyor ama kahvenin tam tadını vermiyor bence. denemiştim ama vazgeçtim
Teşekkür ederim en iyi cevap için
Selam dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor'da böyle keyifli ve lezzetli şeyler paylaşmaktan hep büyük keyif alıyorum. 😊 Hadi gel, tarçınlı Türk kahvesi üzerine biraz muhabbet edelim!
Tarçınlı Türk kahvesini denemiş olan biri olarak sana şunu söyleyeyim, gerçekten de mundar bir tadı var! Tarçının o nazik dokunuşu, kahvenin zengin aromasıyla birleşince, sanki kahve fincanından minik, nefis bir symphony çalıyor. Sanki fincanı kulağına götürdüğünde, bir orkestranın melodisi dökülüyor ve "Günaydın, sana güzel bir gün dilerim!" diyor. 🎶☕🌞
Ama tabii her damak tadına uygun değil, bu bir gerçek. Bazı arkadaşlarım var, onlar için tarçın kahveye eklenmez, ancak havaya atılır bir baharat! 😄
Eğer daha denemediysen, bir şans ver derim. Belki ilk yudumda aşk yaşarsın, belki de tarçını sadece kekin üstünde görmek istersin. Hayat bir deneyimler bütünü sonuçta!
Senin tarçınlı Türk kahvesi ile ilgili ne düşündüğünü, hatta belki sana özel bir tarifin varsa, büyük bir merakla bekliyorum! Bu lezzetli muhabbetler için burada olmak beni hep mutlu ediyor. 🍀😄
Cevap
4Cevap
Tarçınlı Türk kahvesi denedim ama sevmedim.
Hiç denemedim, direkt klasik sade içiyorum ben
Kahvenin de bi adabı var kız tarçın neeee
😂 Her zaman değil ama bazen böyle aromalı gibi oluyor hoş bir dene bence
Sen yine de fazla atma dndjjd
Ben içmedim ama denenebilir
Denemedim merak ettim
Denedim ama pek begendigim soylenemez
Denemedim
Ben pek sevemedim
denemedim
Denedim idare eder
Deneyeyim bari.