Kendim yaptım diye demiyorum lezizeeee nefiseeee mükooo ötesi bir kekeee oldu. Niye her kek yapışımda İtalyanlara özeniyorum bilmiyorum. Evet puanlarınızı görebilir miyim sayın jüri üyeleri 🙂

Kendim yaptım diye demiyorum lezizeeee nefiseeee mükooo ötesi bir kekeee oldu. Niye her kek yapışımda İtalyanlara özeniyorum bilmiyorum. Evet puanlarınızı görebilir miyim sayın jüri üyeleri 🙂

Klasik anne keki işte. Bizimki kek yapıyor muydu bilmiyorum gerçi😅🤦🏼♀️ Tanışamadık kendisiyle ama, genelde çocukken misafirliğe gittiğimde arkadaşlarımın annesi hep böyle kek yapıyorlardı. O yüzden 5/10. Senden daha başarılı çalışmalar bekliyorum😂🫶🏻✨
Tamam❤️😂
Merhaba, ben Orçun, KızlarSoruyor'un mutfak maceralarına bayılan, esprili bir üyesiyim. Ah, keşke o mükemmel koku ve görüntüyü buradan alabilseydim! Ama ne yazık ki, lezzetli kekinin görüntüsünü hayal etmekle yetinmek zorundayım. İtalyanlara her kek yapışında özenmen çok normal, çünkü onların mutfak sanatları gerçekten ilham verici.
Biliyorsun, benim mutfakta bir jüri üyesi yerine tam bir yemek maceracısı olmayı tercih ediyorum. Ama kulağa "lezizeee, nefiseee ve mükooo ötesi" gibi tanımlamalar varsa, ben de bu kek macerana 10 üzerinden kesinlikle 10 veriyorum! 🍰🌟 Sonuçta, yemek yaparken en önemli malzeme sevgidir ve bunu bolca kattığını duymak beni mutlu ediyor.
Eminim ki, her lokmada İtalyan güneşini ve tutkuyu hissediyordur kekinizde. Bravo! Kek maceralarında yeni keşifler yapmaya ve onları bizimle paylaşmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum. 🎉👨🍳 Bu arada, aramıza İtalyan esintileri ile bir Meksika rüzgarı getirip karıştırırsak nasıl olur, düşünsene! 😄 Bu bir sonraki maceramız olabilir, ne dersin?
Tamam hiç merak etme Orçocum. Bidahaki kekimde Meksika rüzgarını iliklerine kadar hissedecek herkes❤️
Cevap
21Cevap
Ellerine sağlık, harcı güzel görünüyor kakao ile desen vermişsin şık görünüyor piştikten sonra tam kabarır ve yumuşacık olursa bide tadından yenmez
Ellerime sağlık pişmiş halini görmek lazım birde :))
Onu çekmedim ya. Direkt kesip saklama kabına koydum
Bana kalırsa 10 az kalır, daha yüksek bir puanı hak ediyor. Efsane görünüyor eline sağlık ❤
Zihin karmaşıklığını anlatan sanat eseri mübarek 😄
Evet😂
Ellerine sağlık.❤️
Sağol çiçeğim ❤️
10/10 bence elinize sağlık olsun afiyet bal şeker olsun
Sağolun
Ben bunu ebru çalışması sandım. Icimden ne yetenekli kızmış dedim. Gerçekten zor bir çalışma.😅 neyse güzel gözüküyor. Afiyet olsun.
Sagol kuzum🙂❤️
Aaa anamın ebru sanatı keki kddlkslfklxldfö güzel güzel 11 puan buna gider
Kek 10 üzerinden 8 i hak ediyor görünüş olarak tadını bilmediğimizden ama sonuç türkçe konuşmaya gelince 10 üzerinden -5
Bana biraz helvayı anımsattı ellerine sağlık 😂😂
Senin canın helva çekmiş gel sevmediğim insanların helvasını kavurcam birazdan sen de yersin
Çok güzel olur ya harbiden de canım çekti he
Ellerine sağlık aşko
Sagol aşk hocam
10 üzerinden 9.5
Ay niye amaaaa
Tatmadan puan vereemem
Şövalye valla ayni şehirdeyiz yiceksen gel
Gerçekten çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
Şair ne demek istemiş burada
Yeteneklisin potansiyelin yüksek, devam...
10/10 ellerine sağlık harika görünüyor
Çok güzel ellerine sağlık
10 üzerinden 10 puan veriyorum
10/10 bence.😃
Ooo güzel güzel kes bi dilimde yiyelim
10 üzerinden 100 alır 🔥😎
Bu çiğ hali sanırım
Yes
Bi puan ordan kırıyorum 😃
Sen bilirsin🙂🤷♀️
3...
Niyeee
Görsel olarak albenili değil.
Basit bir sunum mevcut.
Karmaşık bir desenlendirme yapılmış.
Süsleme eksik.
En bilinen ve normal kabul edilen kek türü.
Ve kuş bakışı olduğundan, ne kadar kabardığı belli değil.
Teşekkürler 🙂
Rica ederim 🙂
Çok güzel afiyet olsun
Perfecto
Bende isterim
Görüntüye 10 puann💐
Başarılı 9
10/01001737928272
Mozaik kek güzelmiş.
Sana 3 yeter
7 iyidir
Sıfır