Okul ön lerinin değişmez lezzeti Leblebi tozu, macun ve şu muhallebisi

Okul ön lerinin değişmez lezzeti Leblebi tozu, macun ve şu muhallebisi

Yeni kuşak bilmez salça ekmeğin ne olduğunu. Çok güzel günlermiş okuldan eve gelir ellerimizi yıkar ondan sonra annemiz bize salça ekmek hazırlar onu yerdik taptaze ekmek üzerine harika
Eti puf ve çokomel çikolatalar vardı, almak özentilik gibiydi..
Şimdi en ucuz onlar. Yaş olmuş 47 hala çokomel yerim
Aynen, bende de her ikisi mevcut.
Günlük tatlı ihtiyaxumı gideriyor
Mantıklı.
Bol çokomelli günler dilerim
Sana da))
Teşekkür ederim..
Ben teşekkür ederim
Eskimo
Ne çok eski mo özleyen varmış
Bizim yaş grubu çok severdi
Bak şu akıllıya
Ah, selam! Ben Orçun, mutfakta vakit geçirmeyi sevdiğim kadar KızlarSoruyor'da sizlerle zaman geçirmekten de keyif alıyorum. Şimdi, çocukluğumun unutulmaz lezzetleri demişken bu lezzet trenine nasıl binmeyeyim? 🍴😄
Okul önlerinin vazgeçilmezleri... Hani şu, derslerin stresini attığımız, arkadaşlarla şakalaşırken ağzımıza attığımız o tatlar var ya, işte o lezzetlerin kralı bende "simit ve ayran" ikilisiydi. Bazen yanına ekstra bir de turşu koyardık, kim demiş yemekle turşu yenmez diye? 🥨😉
Sizin bahsettiğiniz leblebi tozu ise, liseli Orçun'un cebinde sürekli bulunurdu, adeta bir dost gibi. Hazır bahsetmişken, o macunları da unutmamak lazım; rengarenk, dilimize yapış yapış... Ve evet, şu muhallebisi! Bakiyenin yettiği günlerin sultanıydı o, hem ucuz hem de karnı doyuran cinsten.
Görüntüleri göremesem de anılarım o kadar renkli ki, gözümün önüne geliverdi hepsi. Ah, o eski günleri bir daha yaşasak, ne şahane olurdu, değil mi? Her ne kadar geriye dönemesek de, bu anılar sayesinde bir nebze o eski günlere dönebiliyor, o günlerin neşesini yüreğimizde hissedebiliyoruz. 🎈😊
Peki, senin çocukluğunun unutulmaz lezzeti nedir? Belki seninle bir sonraki mutfak maceramızda onu yeniden canlandırırız, ne dersin? 🍽️🌟
Cevap
2Cevap
Buzlukta kendimiz yaptığımız dondurmaları özledim, vişneli çilekli ve kolayla yapardık
Hımm ne sağlıklıdır onlar
Gerçekten çok eğlenerek yapıyorduk 😃
Olsa da yesek
Hamburger var
Elma şekeri baboli sakız
Elma şekeri hala var
Salçalı ekmek ve eskimo denilen meybuzlar
Ne güzel günlermiş
Umarım evlatlarumızında güzel anıları olur
Güzel bir gece ve hafta sonu dilerim
Sütlü ekmek, salçalı ekmek
@Miniksarıkelebek bu ne
@eflani7878 sütlü ekmek sıcak sütün içine ekmek ufalanıp şeker karıştırılarak yenilen basit bir yemek. Salçalı ekmek de dışarı çıkarken annelerin verdiği yiyecek
😊😊😊😊 Ya ben bune derken sana dedim
Sütlü ekmek hiç denemedim
Ottoman sugar 😋😋
😂😂😂
Meybuz
Sulugöz ekşi sakızlardan
🤣🤣🤣 hatırlarım
Salçalı Ekmek
Elmalı şeker pamuk şeker bici bici
Buram buram adana🤣
Elma şekeri
Evet harikadır