170 milyar dolar servetli Mark Zuckerberg, McDonald's'ta yemek yerken görüntülendi. Zengin olsanız, ne yersiniz?
170 milyar dolar servetli Mark Zuckerberg, McDonald's'ta yemek yerken görüntülendi. pic.twitter.com/kBLmisiuPP
— BPT (@bpthaber) March 1, 2024
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Zengin olsam hamburger pizza falan yerdim
Zengin olmak sürekli pahalı pahalı şeyler yemek demek değil ki bence çok doğru bir tercih olmuş. Haftaya gelsin kokoreç ısmarlayayım ona
siyonistlerin kuklasından da bu beklenirdi zaten, kendi gibi siyonizme hizmet eden başka bir kuklanın ürününü tüketiyor, yani aslında meslektaşlar, aynı oluşuma hizmet eden ayrı kuklalar olarak
Kanka ben de yiyorum her gün
@Sumsuguyersin Sende siyonistsin demek ki 😂😂😂
@looklonly elhamdülillah siyonistim
@looklonly Reis Allah aşkına ne yiyip içiyorsun? Ülkeye gelen nohut bile yurtdışından geliyor.
@Aristokratımsı Kanka ben adamın dediğiyle dalga geçiyorum :D
ordaki fastfoot zincirlerinde etler ve kalite harika bizdeki gibi ne olduğu belli olmayan şeyler yok. bu sebeple zengin olsam amerikada olsam yerdim.
bilginin kaynağı halis mi. eşek eti kullanmadıkları çıkarımını Hollywood filmlerinden yapmadın dimi?
ve burada işlenmiş et satan yerlerden birkaçının martı merkap falan kestiğine şahitsin
@tiredSavitar elinde internet var aç google da araştırma yap. ya da dur yorulma ben sen için at eti üzerine yapayım. Yüzlerce sorun var ama dur sadece at etini göstereyim.
m.patronlardunyasi.com/.../174975
www.sozcu.com.tr/burger-king-urunlerinde-at-eti-oldugunu-itiraf-etti-wp1000841
www.siyasetcafe.com/...iste-aciklamalar-63460h.htm
İkinci linkte köfteci yusufa ait. Köfteye soya katmaktan tut at ve domuz etine zeytinyağına kimyasal zehir eklemekten tut tonla ceza almış bir firma.
Maalesef ki ülkede hiç bir firmaya güvenilmemekte.
at eşeğin inekten daha pahalı olması dışında bir sorun yok. d
soyayı yerli yabancı çoğu işlenmiş et ürününde paket gıdlarda kullanıyorlar zaten. kullanımı bir iki ülkede yasak diye biliyorum
ayrıdica ben burası iyi dedmedim ki :) yurt dışını sanki bi cennetmiş gibi tasvir ettin, sadece bunun tezatlığını dile getirdim
Helal olsun adama. Ben bile Mc'den yemiyorum.
Belki de yaşadığı ülkedeki Mc'lerin tadı güzeldir. Buradakiler vasatta.
Ahtapot yemeyeceğime göre imkan olarak ortalama insanlar ne yerse onu yerdim
Zenginlikle , yemek olayı farklı şeyler , değil McDonald's, kokareç bile olur valla. Tercih ve Damak tadı olayı çünkü. 👍🏻
Ağzımın tadına ve o an ne istediğime bakarım sadece.. Birinci sınıf mekanlar olacağı gibi üçüncü dördüncü sınıf mekanlarda da yemek yiyebilirim..
Bizde zengin McDonald’s a gitse kokuşmuş ekonomi esprileri havada uçuşur ulan seviye farkı harbi başka şey
Adamin cani cekmis yemis ne alaka 😃 zenginligin verdigi doymusluk hissi var komplekssizce istedigini yiyor haliyle.. 😅
ünlü aşçıları evimde tutarım, mcdonoalsta yemem tabii ki
Ne istersem onu yerim. Şu anda da bunu yapabilecek durumda olduğuma göre zenginim demektir. 😂
Canım o an ne isterse. Onu mu dusuncem şimdi bi de hahahaha
Büyük ihtimalle büyük bir at çiftliği kurar
Bir personel ekibi kurar ev yemekleri yerdim
TL karşılığını bile yok neredeyse..
Ben yine çift lavaşlı et döner yerdim kesin.. Hayallerim bile bılbılo gibi..
Bunlarin hepsi ayni b. k reklam yapmistir bakin b3nde yiyorum sizde yiyin
Millet farkinda olmadigi icin mi yaninda degil yoksa ABD'de siradan bir gun mu. Bizim turkiyede olsa adami salmazlar da, hatta yemegini de yedirirler falan...
Zengin olmak
İçinden geleni engellemek değildir..
oda bişiler yiyip, sindirip, öğütüp gidip zçmak zorunda. nesi garip? Angelina Jolie bile oturup patır pstır zcyor, hele bide ishalse, ama bunu kimse hsyal etmez
Her zaman Michelin Restoranda yemeye vakti olmaz insanin, olsada yakinda yokdur
Bu kadar zengin olsam o paraları yerdim hsjshjs
Tipe bak qwe bu zenginler niye böyle cimri oluyor mk
Kasiyerle tartışıp, Mc Domaltı satın alması şoku :d
1 milyarını bana verse hayatım kurtulur bee uf neyse gece gece efkar yapıcam 😒
Dünyanın en zengini de olsan mc donalds burger king vs yersin yaa daha az tercih edecek olsan da
170 milyarım olduğunda söylerim su an düsünemiyorum özür dilerim.
Zengin olsam bile damak tadımdan vazgeçmem. Kebaptan vazgeçmem hiçç.
İstediğini yiyebilir zengin diye gidemez ya da utanır diye bişey yok
hamburger severim ama daha kaliteli yerler varken mc yemem
Neresi mesela
ercan
Burger daha iyi xkxkx
Bu kadar abartmayın şu zenginleri ne yiyecek adam havaylamı beslenicek
Adam McDonald's hissesi almıştır belki, o yüzden reklam yapıyodur.
Zengin olsan da vazgecemeyecgn şeyler olabilir yani illa zengin olup cool taklcan diye kural yokya
Kendimi gördüm. İsterse dünyanın en zengini olayım yine gider yerim o yemek tercihi
450 bin TL servete sahip ben😂😂 bile böyle "işlenmis kirli" gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
parayla ne alakası var 😂 o zaman fakirler ekmek yiyor diye zenginler hayatı boyunca yemesin 😂
Ucuz yerde yemis
çocukluğundan sevdiğin bir şey isterse 10 lira olsun yine yersin. pahalı yer olup aynı şeyi yapan başka yer yokki 😂
cepte para var diye acıktığımızda ulan dur şuranın en lüks yeri neresi diye bakıp zahmete gireceğime oturur gördüğüm yerde yer çıkarım abartmayın bazı şeyleri.
Ne kadarda zengin olsan illa bir sabah o yumurtaya ekmek banarsin yani
Zenginler yemek yemiyor mu 🙄
Türkiye'de Mc Donalds artık lüks o yüzden sırıtmaz :))
ne aptal bir paylaşım. istediğini yesin adam size ne ya
Bunlar yahudi orada biseyler yemesi bile reklam algı işleri
Abi çok parası olanın para yiyecek hali yok herhalde neden pizza yemesin ki ben milyarderde olsam sıkma yerim mesela sjsjsn kahvaltıda sjsjsj
Pizza yememiş
Top 10 zengin milyarderin coğu bu sekilde minimalist yasıyor. elonun xboxta yasaması gibi
Hatay usülü soslu dürümden vazgeçemezdim herhalde ben de. Şöyle güzel yapan bi yerde
Ben her gün haşlanmış mısır yerim düşüncem bile fakir
ne yani zenginiz diye kokoreç midye yemeyecek miyiz meselaa
Gerçekten zengin olanlar bunu kanıtlamak için uğraşmazlar
Ama fakfakir olanlar zengin göstermek için yırtınıp kendilerini parçalarlar
Zengin biri hamburger yiyemez mi?
Onlar biz gibi görgüsüz değiller
herif kendisi özçekim yapmış ne görüntülenmesi 😂
Haberin nesi ilginç ısjsksk
ayni soruyu baskasi da sormustu sanirim?
hamburger pizza yerdim
Biz zaten istedigimizi yiebiliyoruz sorun yok
israili destekliyor yani
çok param olsada mc dona gitmem
hatay usulü tavuk döner yerim
Zengin olsam Adana kebap yerdim
fakirlerde şükretsin diye
Mcdonals yiyince noldu Anlamadım