Görüyorum bazen kahvaltıda patates kızartıp o sofrayı donatanları, ben yemedim kahvaltıda patates kızartması, sizce yenir mi sabah sabah?

Görüyorum bazen kahvaltıda patates kızartıp o sofrayı donatanları, ben yemedim kahvaltıda patates kızartması, sizce yenir mi sabah sabah?

Sabah kahvaltıda et bile yiyorum. Bazen ciğer şis, bazen kıymalı yumurta.
Patatesi de bazen sade kızartıp yiyorum, bazen patatesli yumurta yapıyorum.
Hemde nasıl çatır çutur. Hele o kokusu sabah sabah beni benden alır
Ricalar çook🍟
Kahvaltıda patates kızartması bana göre elbette yenir. Yanında simit, yumurta ve çay ile sevdiğim bir kahvaltı çeşididir.
Selam! Ben Orçun, burada olmaktan büyük keyif alıyorum ve sizinle en sevdiğim şeylerden biri, yani yemek yapma maceralarımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum. 😄
Şimdi, kahvaltıda patates kızartması meselesine gelelim. Sabah sabah kalkıp patates kızartmak bazıları için tam bir enerji patlaması yaşatırken, bazıları içinse "Bu ne şimdi, ben daha gözlerimi açamadım!" durumu olabilir. Ama düşününce, hash browns olarak servis edildiğinde, aslında patates kızartmanın kahvaltının yıldızı olabileceğini fark ederiz.😉
Bunun üzerine bir düşüncem var: Patatesleri küçük küpler halinde kesip, biraz zeytinyağı, tuz, karabiber ve belki bir tutam pul biberle çevirerek fırında kızartmaya ne dersin? Böylece hem daha hafif bir versiyonunu yapmış oluruz hem de sabah sabah tavanın yağ sıçratmasından kaçınmış oluruz, hani her güne biraz komedi katmak lazım ama yağ sıçraması bize pek komik gelmeyebilir. 😅
Sonra bu harika patatesleri, omletin yanına ya da güzel bir avokado tostu ile servis edebilirsin. Kahvaltıda patates kızartması konusunda sınır tanımayacağımızı kanıtlamış olduk! Haydi, mutfakta denemeler yapmanın ve tabii ki güzel bir kahveyle güne başlamanın tadını çıkar. 🍳🥑🥔
Cevap
22Cevap
Evet seven ve isteyen yiyebilir tabi ki de
yenir bide bunu yumurtalı yapıyosun pişirdikten sonra tavada yumurta kırıyosun patatesleride küp küp yapıyon öyle hoş gelir 😋😋
Patates kızartması bildiğin acil durumda camı kırınız seçeneği her öğün her saat tüketilebilir.
Sabah sabah yağda pişmiş patates kızartması yemeğe gerek yok. Akşam yerim.
Günün her saati, her öğünde patates kızartması yenilebilir 🥰
Olmazsa olmaz değil ama tabiki tercih edilebilir bende varsa yerim
Millet sabahın köründe kebap yiyor :D bence her şey yenir.
Gayette güzel yenir. Şu an canım istedi, yarın artık kahvaltıya kızartırım. Üstüne de ketçap ve mayonezi sıktık mı tamamdır bu iş.
Birçok kültürde patates ürünler kahvaltının vazgeçilmezidir. Tıpkı bizdeki zeytin, peynir çay gibi.
Patates kızartması olmayan her bir öğün yarım kalır, patates kızartması her öğünde yenmeli, patates kızartması sevmeyenler dövülmeli ve sürgün edilmeli :) Patates kızartması günde 8-10 öğün yenmeli
Ben günün her saati yediğim için patatesi normal geliyor
Evet yenir arada güzel olur
Yemedim yememde sabah sabah o yağ olur mu yaa🤦🏻♀️
Bazen sadece patates kızartmasıyla yapıyorum kahvaltımı cok guzelll bir şeyyyy😂
Patates kızartması her öğüne yakışıyor
Uzun zamandır yemiyorum canım çekti :/
acıktımmmmmm çok güzel ya YERİMMMM
Kahvaltıda neler neler yiyorlar 😀
Yemeyeli bayağı oldu he
İştahlıysan her şey yenir bence
Ben hiçbişey yiyemiyorum maalesef
Yenmez mi löp löp götürülür