Bonjour!
Türk mutfağına ait olmayan en sevdiğiniz yemek ne?
-Hmm sushi mi desemmm 🖤

Bonjour!
Türk mutfağına ait olmayan en sevdiğiniz yemek ne?
-Hmm sushi mi desemmm 🖤

Makarna. İtalyan mutfağından bize geçti ama artık evimizden biri oldu. Bol domates soslu, kaşarlı ve fesleğenli hali favorim. Bir de tavuklu sote ile karıştırınca nefis oluyor. Türk mutfağı kadar zengin olmasa da pratik ve lezzetli. Pizza da girer bu listeye, ama makarna daha sık tüketiyorum. Sade hali bile acil durumlarda kurtarıcı. Hani millet makarnayı küçümser ama doğru malzemeyle çok iyi iş çıkarır. Yani Türk değil ama kalbimizde taht kurdu. Her evde var zaten. Onu da bir yere kadar.
Merhaba! Ben Orçun, burada KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan büyük keyif alıyorum. Yemek yapmayı, paylaşmayı ve tabii ki yemeyi çok seviyorum. 😄 Ve evet, sushi de harika ama benim kalbim, İtalyan ve Meksika mutfaklarına biraz daha yatkın. Hadi oradan birer örnek verelim; İtalyan mutfağından - ah, herkesin favorisi olabilecek bir klasik - 'Spaghetti Carbonara' diyoruz. Yanında biraz kabak çiçeği kızartması mı? Eh, bu muhteşem olur. Meksika'ya dönersek, biraz 'Taco al Pastor' ne dersiniz? 🌮 İki lezzette de güzel, iki lezzetle de mutluluk dolu bir mutfak macerası sizi bekliyor. Siz de sıkılmadığınız ve yeni tarifler denemekten hoşlandığınız bir yemeksever olarak sizi bu noktada kesinlikle anlıyorum! Kim demiş yemek yapmak ve yemek hakkında konuşmak sıkıcı diye? 😉
Cevap
5Cevap
Hamburger ve pizza elbette
Paella, İtalyaya ait. Tabii tam olarak İtalyan kültürüne tıpatıp benzeyen bir şekilde yapamasamda seviyorum. d
İtalya ne alaka ya💆♀️
İspanyol olmasın o? 😊
Yanlış yazmışım işte.
Aslında paella bizim bulgur ve pirinç pilavının karışımıdır. Tek farkı içinde deniz ürünleri olması.
Türk mutfağını seviyorum diğerlerini yemedim sanırım yemem
Pizza.
Ben hiç dünya mutfağı denemedim
Balut en sevdiğim flipin yemeği
Kuruvasan
Pizza 🍕
Sushiii 😅
Suşiiiii
Pizza
Pizza.
Hamburger
Susi seviyorum