Böyle değişik bir soru ile geldimm bugün sizlere 🤭 👋🏻 Akşam eve geldiniz ve deli gibi uykunuz var ama aynı zamanda da çok açsınız. Önce yemek mi yersiniz? Yoksa önce uyur musunuz? 🍽😴

Böyle değişik bir soru ile geldimm bugün sizlere 🤭 👋🏻 Akşam eve geldiniz ve deli gibi uykunuz var ama aynı zamanda da çok açsınız. Önce yemek mi yersiniz? Yoksa önce uyur musunuz? 🍽😴

yemeği hazırlar pişerken duş alırım hem rahatlarım hem biraz açılırım bir şeyler izlerken yemeğimi yerim kişisel bakımımı yapıp uyurum. ya da direkt uyuyakalabilirim bana belli olmaz
Uykum çok varsa ve çok açsa karnım; uyumayı tercih ederim. Daha derin uyuyorum aç yatınca. Önce bişeyler yiyip sonra uykuya geçersem edemem rahat. Mide sindirmeye mi uğraşsın uykuya dalmaya mı. Direkt uyurdum karnımı uyanınca doyururdum
Önce karnımı doyururum
Rica ederim
Cevap
10Cevap
Yemek yerim
Zaten üç kaşık bir şey yesem hemen doyuyorum. Ekmeğin arasına peyniri sıkıştırır yer hemen yatağa koşarım
Uyku geldimi duramam. Her zaman yakalayamıyorum tatlı uykuyu onun verdiği tamlık hissini başka bir yerde bulamam herhalde.
Yemek yerim zaten çok uykum varsa yemek yerken uyuya kalırım:)
Uyumayı tercih ederim ya açlık hissini bastırabilirim.
Yemek yersem uyuyamam. Bir bardak su içer, sonra da uyurum.
Uykumun önüne geçebilecek tek şey seks
Burada o seçenek olmadığı için uyku diyorum
nolursa olsun yemeğimi yer ve yatağıma bayılırım 😂
Önce uyku tabi.
Uyurum üşenirim yemeğe. d
önce yemeği yer sonra yatarim
Çook uykum varsa yemeyle uğraşamam uyurum direkt
Önce yemek
Uyurumm
Yemek 😂
Yiyip yatarım
Yemek yer uyurum