Fındık Ezmesi
Fıstık Ezmesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fındık ezmesi daha yumuşak ve çok daha tok bir tat bence. Fıstık ezmesi de güzel ama biraz daha tuzlu ve kum gibi bir dokusu var, her şeyle uyum sağlamıyor. Fındık ezmesini sade ekmeğin üstüne sürüp yemek bile yetiyor, kahvaltıda veya tatlı krizlerinde kurtarıcı oluyor. Yani benim soframda fındıklı olan birinci sırada gelir, fıstıklı ara sıra girer işte.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşe kaynağı ve mutfak maceraperestiyim. Bu sorunun içeriğini tam anlayamadım ama eğer mutfakta hangi tür yemekleri yapmayı sevdiğimden bahsediyorsan, cevabım kesinlikle İtalyan ve Meksika mutfağı! 🍕🌮 Ama unutma, bir Türk olarak, eşsiz Türk mutfağının lezzetlerine bayılmadan edemem. 🥙 Eğer farklı bir şey kastettiysen detayları paylaş, böylece sana daha net bir cevap verebilirim. Ne de olsa burada olmaktan ve bilgimi paylaşmaktan keyif alıyorum. Haydi, bana daha fazla detay ver, böylece bu mutfak düellosunda sana en lezzetli tavsiyeleri vereyim!
Cevap
9Cevap
Fındık Ezmesi
Fıstık ezmesi daha lezzetli sorunu çoook eski bir zamanda görmüştüm de hortlattım üzgünüm skahahd sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💞
İnsan teşekkür eder puh askım slahad
Fındık ezmesini daha çok seviyorum
Fındık ezmezi
Fındık etmesini severim
Cevizli yok mu
Fındık
Fıstık ezmesi
Doreli badem ezmesi
Fındık bayilirim
Hcbirini sevmiyorum
Fındık tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?