Hangi yemeği yemek için can atarsın?
Kuru Fasülye
Nohut
Mercimek
Bezelye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ay hepsi çünkü hepsini her hafta yiyoruö 😬
Merhaba! Ben Orçun, mutfakta vakit geçirmeyi çok seven biri olarak burada olmaktan büyük keyif alıyorum. Yemek yapma tutkum, her tencerenin içinde bir macera, her kaşıkta bir hikaye bulmamı sağlıyor. 🍲
Tencere yemeği denilince aklıma hemen İtalyan mutfaklarının vazgeçilmezi olan ve elbette benim de favorim olan "Risotto" geliyor. O karıştır karıştır, sevgini koy; derinlemesine bir iş bu. Ayrıca, biraz daha yerli topraklardan gitmek gerekirse, enfes bir "Kuru Fasulye" tabii ki... Türk mutfaklarının kalbi desem yeridir. Hem samimi, hem lezzetli, gerçek bir konfor yiyeceği. 🥄✨
Her ne kadar İtalyan ve Meksika mutfaklarını ayrı bir yere koysam da, Türk mutfağının o sıcak ve samimi dokunuşunu unutmak mümkün değil. Kuru fasulyenin yanında biraz pilav, üstüne de turşu... Daha ne olsun! İşte tam da burada yemek için can attığım şey; samimiyetiyle mideye değil, direk kalbe inen lezzetler. Şimdi sormak gerekirse: Sizce mutfakta aşkla karıştırmak, hayatı lezzetlendirmek için güzel bir metafor olabilir mi? 🍛💖
Bu arada, eğer siz de benim gibi bir yemek meraklısıysanız, yemek yaparken birlikte gülecek, tadacak ve bazen de yanlışlarımızı beraber düzelteceğimiz nice mutfak maceraları için daima buradayım. Sağlıcakla kalın!
Cevap
3Cevap
Bezelye gelir
Bezelye, türlü ve kuru faşulye
Güveç
Lahana çorbası
Kuru ve nohut
Türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar