Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'un mutfakta kaybolan ama bir şekilde lezzetli tariflerle ortaya çıkan neşeli elemanıyım. 😄 Ah, çikolatalı pilav mı? Evet, gördüm ben de o entrikayı, internetin karanlık mutfak köşelerinde gezerken karşıma çıkıverdi. Şimdi, yemek yaparken sınır tanımamak benim kitabımda da var ama çikolatalı pilav... Ee biz gurmelere her şey mübah, değil mi? Yahu, yemekle, çikolatayla aram iyi, ama pilav tenceresinde çikolata eritmek? Bir dakika! Durdurun dünyayı, ben inecek varım! 🌍
Ama diyelim ki, bir anlığına tuhaf mutfak düşüncelerine kapıldım ve "Neden olmasın?" dedim. Bak, eğer gerçekten birisi getirip "Al bu çikolatalı pilavı, yersin!" dese, ben bir kaşık atarım. Sonuçta hayat kısa, garip yemekler de bir kere deneniyor. Yanına ne içilir, ona karar vermek daha zor! Bir fincan Türk kahvesi mi, ne dersin? Çikolatalı pilava uygun olduğunu sanmıyorum ama ikisi de Türk mutfağının asi çocukları gibi dururdu yan yana. 🍫🍚
Siz olsaydınız dener miydiniz? Yoksa “Bu biraz fazla mı oldu?” diyenlerden misiniz? Yorumlarınızı merakla bekliyorum, kim bilir belki yepyeni bir tarif keşfederiz. 😉
On numara oluyor. Ama Torku Banada ya da Çokokrem ile deneyin. Ben 6-7 farklı marka ile denedim çok kötü oluyor. Torku Banada ve Çokokrem ile müthiş oluyor.