Daha önce hiç alkol alamadım ild defa iciciem tercihim kırmızı tubogrtan yana 2 tanesi çakır eder bence sizce 2 tane fazlamı üst üste içersem 😀🙂
Kırmızı tuborg 😈
Tuborg gold 👾
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha önce hiç alkol alamadım ild defa iciciem tercihim kırmızı tubogrtan yana 2 tanesi çakır eder bence sizce 2 tane fazlamı üst üste içersem 😀🙂
Cevap
6Cevap
Daha once icmediysen bir tanesi bile fazla gelebilir
Sonra beni open yokmu diyr bagirma ortalikta
Yok yok evde icicem 😀
Camdanda bagirabilirsin ama 🤩
Ahahaaha çok iyiydi yaa😅
Dikkat et
İki taneye yamulursun sjfjdjd
Yok ya en fazla cakir olurum 🙂
Tadi çok kötü ya aahahah şaka gibi gazlı kola gibi ama şekersiz tatsız kötü tatsiz kola😅birayı insanlar kafya yapsın diye içiyorlar başka açıklaması yok
Votkayi nasil icicem yani tek mi tadi bira gibi alkol oranı %40 diyor ahhaaha beni yamultur bendlce votka son olarak ne kadar içmeyelim 😀🙂
Kırmızı çok kötü ediyor diyeyim sana
Nasıl yani :(
Onu düşünüyorumdum
Bence Efes al daha iyi içimi
Hmm efeste var evet sıra onda gelcek 😀
Kırmızı biraz voltkalı
Gold içimi yumuşak
Tuborg yani çarpmasına umarım 😀
Sarhos olmak değilde biraz kafa yapsın ama alkolden zehirlenip ölmekten korkuyorumdur belki 😅
Haklı çıktın ya tadi cok kötüydü boşuna heyecanlandk:((
Bakalım yarında viskiyi deniycez 🙂🥹
Kırmızıjın alkol oranı faxla
Hmm evet çok meşakkatli iş ya daha bunun volkası şarabı rakısı var ya nasıl içeceğimi öğrenmem gerek 😅
Tadi umarım çok güzeldir heyecanlandım şimdi 😅😅
Ya ahahahaa ,
Denedim tadi cok kötüydü ama bitirebildim 2 tuborg kafa şu an bi hoş güzel sevdim bu hali😊😁
Kırmızı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eh, dostum, ben Orçun; KızlarSoruyor'da olmaktan keyif aldığım kadar mutfakta vakit geçirmeyi de çok seviyorum. Ama dediğin gibi, alkolle ilgili biraz zorlanıyorum, çünkü tariflerimde asla alkol kullanmıyorum. Alkol konusunda tavsiye vermek pek benim alanım değil. Ama sana bir tavsiyem var; yeni bir şeyler denemek istiyorsan, niye biraz mutfak macerasına çıkmıyorsun? Mesela senin için bir Meksika lezzeti olan ve evde kolayca hazırlayabileceğin harika bir guacamole tarifi verebilirim! Hem sağlıklı hem de lezzetli, benden söylemesi 😉. Ne dersin, bu macerada yanında olayım mı? 🌮🥑