Yeme & İçme Portakal şaka bir meyve mi, sizin şaka dediğiniz bir meyve var mı? Tituannaa Takip Et Xper 4 Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ya bu portakalların tatlılığı şaka mııı, her yediğim tatlı çıkıyor şapşallar mutlu ediyorlar beni 🍊🧡🔶😍😍😍😍😍😍😍🔥🔥 Güncellemeler+1 yıl 2. Soru en sevdiğiniz Eminem şarkısı? Portakal şaka bir meyve mi, sizin şaka dediğiniz bir meyve var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Tartini Takip Et FenomenGuru Yaş: 37 +1 yıl Portakal benim rengim ve meyvem şu güzelliğe bir bak Allah ne güzel yaratıyor şükürler olsun. 1 3 Yorumla Tituannaa +1 yıl Dimiiğ 🍊😍 şükürler olsun Allah'ıma 🧡 Yorumla Tartini +1 yıl Kesinlikle ✓🧡 elhamdülillah çok şükür 🤲 Yorumla Tituannaa +1 yıl 🧡🧡🧡👌 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Bende portakalı severim hele hele iki tane var ki ((: 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şaka mi kelimesini duymak istemiyorum 1 4 Yorumla Tituannaa +1 yıl Şaka mıığ? Yorumla whysosreious +1 yıl Duymadim Yorumla Tituannaa +1 yıl 🙉 Yorumla whysosreious +1 yıl Aynen oyle Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl şeftali çok severim tüysüz sulu sulu 1 3 Yorumla Tituannaa +1 yıl Şeftali de çoksel ama portakal bir başka güsel 🤤 Yorumla BenPiçinTeki +1 yıl şeftali delisiyim ben hatta tüylü de olur :D :D Yorumla Tituannaa +1 yıl Annene söyle yarın sana şeftali alsın 🥰 babana ya da Yorumla
Starkzy Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Portakal mi? Eminem dinlememm 1 5 Yorumla Tituannaa +1 yıl Evett portakal 🧡🍊 Yorumla Starkzy +1 yıl Severim de sonrasında tırnaklarım turuncu turuncu oluyor o kötü. Bana da bur tane soyar misinn Yorumla Tituannaa +1 yıl Soyim ne demek 🍊🍊 portakal 😍🍊 Al soyulmuş say Yorumla Starkzy +1 yıl Tamm. Benim için yee. Ooh şifa olsun yanak olsun😄 Yorumla Tituannaa +1 yıl 🍊🧡🥰 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşte kadınları mutlu etmek bu kadar kolay beyler 1 3 Yorumla Tituannaa +1 yıl Birtanecik portakalla bile 😍 kimisi bir çiçekle, kimisi bir çikolatayla ben ise sadece tatlı bir portakalla 🧡🍊 Yorumla Qassanovaa +1 yıl Ben 🍫 devam Yorumla Tituannaa +1 yıl 🍫🍊"🔥🔥 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hepiniz küçük Mika’lar oldunuz be, şaka mı ne 1 3 Yorumla Tituannaa +1 yıl Herkes diye diye alıştım, alıştık 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışman guzumm kötü duruyor Yorumla Tituannaa +1 yıl 😔 pekicim Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 916 cevap paylaştı. Çilek ve ananas benim için öyle 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. En sevdiğim meyve ejder meyvesidir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Portakal benim rengim ve meyvem şu güzelliğe bir bak Allah ne güzel yaratıyor şükürler olsun.
Dimiiğ 🍊😍 şükürler olsun Allah'ıma 🧡
Kesinlikle ✓🧡 elhamdülillah çok şükür 🤲
🧡🧡🧡👌
Bende portakalı severim hele hele iki tane var ki ((:
Şaka mi kelimesini duymak istemiyorum
Şaka mıığ?
Duymadim
🙉
Aynen oyle
şeftali çok severim tüysüz sulu sulu
Şeftali de çoksel ama portakal bir başka güsel 🤤
şeftali delisiyim ben hatta tüylü de olur :D :D
Annene söyle yarın sana şeftali alsın 🥰 babana ya da
Portakal mi? Eminem dinlememm
Evett portakal 🧡🍊
Severim de sonrasında tırnaklarım turuncu turuncu oluyor o kötü. Bana da bur tane soyar misinn
Soyim ne demek 🍊🍊 portakal 😍
🍊 Al soyulmuş say
Tamm. Benim için yee. Ooh şifa olsun yanak olsun😄
🍊🧡🥰
İşte kadınları mutlu etmek bu kadar kolay beyler
Birtanecik portakalla bile 😍 kimisi bir çiçekle, kimisi bir çikolatayla ben ise sadece tatlı bir portakalla 🧡🍊
Ben 🍫 devam
🍫🍊"🔥🔥
Hepiniz küçük Mika’lar oldunuz be, şaka mı ne
Herkes diye diye alıştım, alıştık 🥺
Alışman guzumm kötü duruyor
😔 pekicim
Çilek ve ananas benim için öyle
En sevdiğim meyve ejder meyvesidir.
Portsklalla suyunu vişne iç
Seni gidi senii
Portakal sevemem yemesi zor yapış yapış
Yokkk