Yeme & İçme Sabah uyandığınızda ayılmak için hangisini tercih edersiniz? hsnknglclr48 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor ÇAY MI? KAHVE Mİ? Çay 🫖 Kahve ☕ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sabah uyandığınızda ayılmak için hangisini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kahve ve sigara 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et FenomenGuru Yaş: 37 +1 yıl Sabah uyandığımda ayılmak için mutlaka çay tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sabah uyandığımda önce antrenmanı tamamlarım sonra üzerine daha da iyi hissetmek için double espresso içerim. O yüzden cevabım net kahvedir 2 0 Yorumla
Yalniz_Kurt89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Sabah her uyandığımda Bir bardak çay olur yanımda Onu içmeden başlamam güne Yoksa her gün dönerim düne 😎 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben genelde kahve içerim 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cay icer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahve ve sigara
Sabah uyandığımda ayılmak için mutlaka çay tercih ediyorum.
Sabah uyandığımda önce antrenmanı tamamlarım sonra üzerine daha da iyi hissetmek için double espresso içerim. O yüzden cevabım net kahvedir
Sabah her uyandığımda
Bir bardak çay olur yanımda
Onu içmeden başlamam güne
Yoksa her gün dönerim düne
😎
Ikisini de sevmem ama kahvede enerji veren kafein var.
Şıcak süt teycih edeyim yukşa çay
Ben genelde kahve içerim
Çay her zaman benm için
kahve tercih ederim
Çay tabi ki
Kahve ☕️
Kahve iyidir
Kahve
çaycıyım ben en sevdiğim çaydır
Cay icer
Kahve içerim.