Yeme & İçme Simit ayran mı, simit çay mı? Hangisini daha çok seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor En zor karar, hadi bakalım :D Simit+Çay Simit+Ayran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Simit ayran mı, simit çay mı? Hangisini daha çok seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Simit viski 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok rakıyla daha çok sarar KFSDJFKDJDJG
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Simit varsa bence sadece çay ve peynir olur başka da bi şey olmaz. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben sadece simit severim ne çay ne de ayran yanında peynir olabilir 🙂😅😅 1 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Benim için zor değil Çay varsa yanında ne olduğunun önemi yok! 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Simit ayran ben çay içmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bence pastane simidiyle ayran, çıtır simitle çay akar gibi be :d Yorumla Canselllqx +1 yıl Damak zevki tabiiki Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Simit ve ayran tabiki. Çay sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Yalniz_Kurt89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Sokakta satılan kara simit ve ayran 🤌 0 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Simit çayAyran sevmiyorum sevmiyorum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Simit çay ayran da olur 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Tartışmasız Simit Ayran 😋❤️ 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Simit çay tercih ederim. Her şeyle çay içebilirim. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisi de güzel oluyor 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Ayranla başka oluyor ya 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Meyve suyu veya kahve. 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 434 cevap paylaştı. Simit ayran ya yanlış bastım 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Simit, ayran.☺️ 0 3 Yorumla acemikurbağa10 +1 yıl Aynı anda bitirme hissi👌👌🙂🙂 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Kesinlikle süper oluyor 😍 Yorumla acemikurbağa10 +1 yıl Ayran önce bitince pişmanlık hissinin gelmesi:) Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Simit ayran çocukluktan gelen bir tutkudur 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Simit çay alayım ben ☝🏻 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. simit ayran 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Simit ayran 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. simit ayran 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Simit & çay 0 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 823 cevap paylaştı. Simit ve ayran ♥️ 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Simit Çay peynir 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Simit çayla gider 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ayran 0 1 Yorumla chenju +1 yıl Çay Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 314 cevap paylaştı. Simit çay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Simit viski
yok rakıyla daha çok sarar KFSDJFKDJDJG
Simit varsa bence sadece çay ve peynir olur başka da bi şey olmaz.
Ben sadece simit severim ne çay ne de ayran yanında peynir olabilir 🙂😅😅
Benim için zor değil Çay varsa yanında ne olduğunun önemi yok!
Simit ve ayran teycih edeyim
Simit ayran ben çay içmem
bence pastane simidiyle ayran, çıtır simitle çay akar gibi be :d
Damak zevki tabiiki
İkiside güzel.
Simit ve ayran tabiki. Çay sevmiyorum.
Sokakta satılan kara simit ve ayran 🤌
Simit çay
Ayran sevmiyorum sevmiyorum
Simit ve çay ikilisi
Simit çay ayran da olur
Hiç birini denemeyen ben 🗿
Tartışmasız Simit Ayran 😋❤️
Simit çay tercih ederim. Her şeyle çay içebilirim.
İkisi de güzel oluyor
Rize veya kacak cay bide peynir
Ayranla başka oluyor ya
Meyve suyu veya kahve.
Simit ayran ya yanlış bastım
Simit, ayran.☺️
Aynı anda bitirme hissi👌👌🙂🙂
Kesinlikle süper oluyor 😍
Ayran önce bitince pişmanlık hissinin gelmesi:)
Simit ayran çocukluktan gelen bir tutkudur
Simit çay alayım ben ☝🏻
Ben çay simit ayran sevmem pek
Simitin yanında peynir varsa çay yoksa ayran
Simit çay tercihimdir
Simit çay severim 😍
Simit Çay
simit ayran
Çay sevmiyorum
Simit ayran
simit ayran
Simit & çay