Yeme & İçme En sevdiğiniz sebze? SariGelin86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Brokkoli 🥦 Sizcede sebze yemekleri etsiz daha güzel degilmi? En sevdiğiniz sebze? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kereviz ya da ıspanak ama karar veremiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Domates 0 0 Yorumla
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Eşinin eski karısının en sevdiği sebzeye mi baglayacaksn kanka 0 0 Yorumla
Ipsidipsilala Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ispanak ve dolmalık biber 1 1 Yorumla Ipsidipsilala +1 yıl @XXFragileXX olur Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Patlıcan kesinlikle sebze yemeği etsiz olur ga 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Sebze sevmiyorum 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Karnabahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kereviz ya da ıspanak ama karar veremiyorum
Domates
Eşinin eski karısının en sevdiği sebzeye mi baglayacaksn kanka
Ispanak ve dolmalık biber
@XXFragileXX olur
Patlıcan kesinlikle sebze yemeği etsiz olur ga
Et severim ot sadece salatada yenir
Bende brokoliyi sevwrim
Salata