Ne zaman tatlı sorusu sorsam, herkes ben sütlü tatlı severim diyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Şerbetli tatlıları neden sevmiyorsunuz beyler bayanlar 😄

Ne zaman tatlı sorusu sorsam, herkes ben sütlü tatlı severim diyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Şerbetli tatlıları neden sevmiyorsunuz beyler bayanlar 😄
Brokoli diyorum ben. Çoğunluğun sevmediği bir besin. 1 kg falan yiyorum ben 🙄
Tatlılara gelecek olursak; şerbetli tatlılar bana ağır geliyor özellikle baklava türevlerini pek tüketmem. Hatta hiç aramam 3 yıl yemesem aklıma gelmez. Arada sırada künefe yiyesim gelir. Ama sütlü tatlıları hiç affetmem, patlayana kadar yiyebilirim.
Benim sevdiğim şeyleri sevmiyor, sevmediklerimi seviyormuşsunuz. Yorumdan onu gorebildim :)))
Şimdi oldu 😂
Aaaa ben bütün tatlıları seviyorum tatlı aşığıyım çekilsin herkes şimdi ben konuşayım şimdiii şu Kemalpaşa tatlısı ve Şambali var ya bence hak ettikleri değeri görememiş iki tatlı çeşidi.
Bamya, brokoli ve pırasayı genelde sevmezler ama ben severek yerim lezzetli yapılmışsa. Şerbetli tatlı da severim. Cevizli baklava, kadayıf, şekerpare severim.
Yahu bambayı nasıl sevmezler ki ekşili güzel oluyor.
Bamyayı biliyorum ama bambayı ilk defa duydum. Google arama motoruna yazdım merak edip, karşıma Afrikalı bir futbolcu çıktı 😄
Ha 😂😂
Afrikalı futbolcu 😂😂
😄
Cevap
9Cevap
Triliçe sevmeyen vardır muhtemelen nasıl sevmezler demem gerçi yine de çok güzel bir tatlı
Serbetli tatli krizim arada bir tutar ama sutlu tatli krizim daha cok tutar 😁
Trilece bi sevemedim ben. Yiyorum da yani bayilarak degil dahasi nasil cok sevdiler anlamadim.
Yemek sormussun. Kiymali pirasa. Off yaaa en sevdigim yemek. Nasil sevmezler bak onu da bilmiyorum 😃
Pırasayı da ben sevmem mesela eve sokmam. Ama hastası olan çok onunda. Çorbasını, yemeğini hatta böreğini yapan var 😄
Damak tatlarımız birbirinden farklı ya hepimizin
Kesinlikle. Off boregi dedi ve aklima getirdi.. : )
Her hafta yapsam yaparim.
Şerbetli tatlı sevdiği için kendisini ezik hisseden türler var. İnadına şerbetli tatlı hatta baklava çok seviyorum 😎
😄😄✌🏽
Şerbetli tatlıların yerini hiçbir şey tutmaz fıstıklı kadayıf dolması bunlardan sadece birisi ama künefeyide sevmeyen ne bileyim insan olamaz bence😂
Ağır diyorlar künefeye. Ben ve sen hariç herkes sütlü tatlı seviyor abi :))
Hahaha
Şaka gibi ya 😂
Tatlı var mı bilemedim şimdi düşündüm de aklıma gelmedi ama sebze var çokça
Şerbetli tatlıları sevmem evet sütlü tatlılar hafif baymıyor çünkü
Ben yardımcı olayım. Kabak tatlısını sevmiyorsundur
Evet hiç sevmemmm kokusu bile beni kendinden uzaklaştırmak için yetiyorrr
Fırında yapılan kabak tatlısı fazla sevilmez ancak gerçekten çok lezzetli ve faydalı bir tatlı olduğunu düşünüyorum. Kabak tatlısının üzerine tahin ve ceviz koyulduğu zaman ekstra güzel oluyor
Şerbetli tatlıların çocukluktan gelen bir sevgi ve alışkanlık ile tüketildiğini düşünüyorum. Bence künefe peynirli bir harç içerdiği için herkesin çok sevdiği bir tatlı değildir, ama ben çok severim.
Şerbetli tatlıların hepsi diyebilirim 😃
Aradığım cevap 😄
Ay bilmiyorum ya şerbetli tatlılar bana ağır geliyor , yiyene saygım var da ben çok yiyemiyorum 😂😂😩
Ben o sütlü tatlı sevenler grubundayim😂😂😂
Şerbetli sütlü ikisinde de okeyim 🫶kıymalı makarna ben severim sevmeyen vardır
Mesela bamya, mumbar işkembe şırdan bunlar nasıl sevilmez hayret
hayir yok ben genelde "bunu nasil seviyorlar" diyenim
Yok ben bunu nasıl sevmezler dediğim bir tat yok. Çünkü herkesin damak tadı farklı, öyle bir yorum yapamam. İsteyen istediği beğensin yesin
Lahanayla yapılan yemeklere bayılıyorum corbasıda cok güzel neden sevmezler anlamam
Iyy künefe ne ağır diyolar🥺🥺
İki porsiyon yiyorum hafta sonları bana ağır gelmiyor nedense bilmiyorum bende bir sorun var 😄
Bitter çikolata olabilir
Baklava ve mantı sevmiyorum
Midye 😂
Pırasa. Ispanak.
Sütlü nuriye sevene pek denk gelmedim bence çok iyi
Bazen oluyor ama severim
Şerbetli tatlı sevmiyorum en fazla 1tane yerim
Suşi..
Hastasıyım ölüyorum o derece.
Aklıma gelmedi valla
Mumbar bence
Ekmek kadayifi