Ben bu sıra Refika'ya taktım, yemek yapmadan önce hep bi bakarım farklı taktiği var mı diye...

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 💖
Ben bu sıra Refika'ya taktım, yemek yapmadan önce hep bi bakarım farklı taktiği var mı diye...

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 💖
İzlediğim tek bir şef ya da youtube kanalı yok. Taze fasulye yaparken bile tiktok ve youtubeda en az 20-30 video bakarım. Kim ekstra bir şey ekliyor nasıl oluyor hepsini didik didik eder sonrasında kendi yorumumla yemeği ortaya çıkartırım.
Refikayı sevmiyorum çok konuşuyor uzun uzun. Oktay usta var onun yemek tarifleri çok iyi arada ona bakıyorum farklı yemek ise bir çok tarife bakıyorum aklıma yatanı yapıyorum
Yok ya onun bir kaç tarifini denedim pek verim alamadım 😀
YouTube da bir sufle tarifi var birebir mi olur ya ona bayılmıştım mesela ama çok bilinmeyen bir kişi vermişti kafede filan yediklerinden çok daha lezzetliydi
Yoo hatta hep karşıma ne çıkarsa onun tarifini uyguluyorum 2. Kez aynı tarifi yaptıgım çok görülmez
Teşekkür ederim 🙏🏻
Nefis yemekler sitesine bakyorum
Cevap
9Cevap
HAyır yok. zaten üşendiğim için öyle uzun süren zor yemekler yapmam.. daha pratik hazır yemekleri tercih ederim
Tabi bazen bakıyorum. Ama herzaman değil.
refika ve Arda Türkmen :D onlar ne yaparsa ben onu yaparım
Baharatları sevdiğim ve hakim olduğum için yemek söz konusuysa bakmam ama tatlı tuzlu fırın işlerinde araştırıyorum. Taktığım bi şef yok.
Hiçbir konuda tek birine bağımlı kalmam. Bir tarife bakarken birden fazla kişiye bakar hangi tarif daha kaliteli ve pratikse onu yaparım.
Yok öyle yemek yaparken sürekli tariflerine baktığım şef. Canım hangi yemeği ya da tatlıyı nasıl yapmak istiyorsa öyle yapıyorum.
Nefis yemek tarifleri
Sayfasına sık sık bakarım.
İşim gereği çok şef tanıyorum takipteyim ama tariflere bakmam 😅
Hayır yok nefis yemek tarifleri sayfasından bakıyorum genelde
Hayir acikcasi, genelikle yemek tarif kitaplarim vardir oradan bakarim ama cok istisnadir.
Kendi mutfağımın şefiyim kimseye ihtiyacım yok.
Yemek. net e bakarım
Evet var da arapça 😥😥
Evde yemekleri annem yapıyor 😅
Nefis yemek tarifleri :))
Yemek yapmıyorum
Hayır yok kendim yapabiliyorum
Nefis yemek tarifleri snsjs
Lübnanlı arkadaşıma sorarım
Meze yaparken genelde tariflere bakıyorum..
Yemek hiç yapmıyorum yapmadım
Hayirr
Hayır yok
Bende yemek yapmayı severim
Annem
Hayır yok
Anneme sorarım 😊
Hayır yok
Hayır yok
Yok canim
Refikanın mutfağı
Yook ki