Çok lezzetliymiş ya kahveleri hani, zam üstüne de zam yapıyorlar ya bide o sıra bir kuyruk ya seveni çok demek ki. Bir saatliğine bedava verse gidip içer misiniz?

Çok lezzetliymiş ya kahveleri hani, zam üstüne de zam yapıyorlar ya bide o sıra bir kuyruk ya seveni çok demek ki. Bir saatliğine bedava verse gidip içer misiniz?

Aşırı güzel diyemem ama yaşadığım yerde ki kafelerin kahveleri daha berbat. Hepsini denedim ne yazık ki hiç becerebilen yok. Oturup iki dakika sohbet edip bir kahve içelim denebilecek tek yer star oluyor. Zaten kahve de pek sevmem frappuccino içiyorum genelde 🥲
Sıra bekleyemem değmez çünkü zaten kalabalık oluyor bide bedava olursa düşünemiyorum.
Ne demek☃️🍫
Bir haftalığına bedava yapsa yine o kuyruğa girmem. Nedir yani vereceğim para neyse öderim öyle alırım. Kalabalık ve herkesin yaptığını yapmak bana göre değil.
Benim arkadaş ortamında bir sözüm vardır. Bedava verseler gitmem diye. Şimdi soruyu görünce direkt aklıma o geldi. Üstüne para bile verilse gitmem diyeyim
Cevap
5Cevap
Bedava olduğu için içerdim yoksa starbucsk falan sevmem pek.. arakdaş olsa daha iyi olurdu tabi ki de
İzmir'deyim lokma sırası beklemiyorum. Sitarbaks neymiş.
Şimdi bile içiyorum. Vay çaklıt mokka. Küçük boy. Yumuşak içim.
İçmem sanki ferrari 1 saatliğine araba dağıtıyo 50-100 tl kahveyi napalım 🤣
Bir tek beninmi hosuma gitmedi anlamadim bir daha icmem kendim evimde türk kahvesi yapar icerr keyfime bakarimmm🙏🏻
Kahveyle pek aram yok benim. Türk kahvesini artik ayda yilda bir icerim. Cayciyim ben. O yuzden gitmezdim
O gün yolumun üstünde ise sıraya girebilirim eğer vaktim de varsa yoksa özellikle kalkıp içmeye gitmem
1 kez Türk kahvesi ictim beğenmedim içmem o yüzden
Hayır büyük bir izdiham olur ezilmek istemem
Büyük ihtimal çok sıra olur istemem
Hayır hiç gitmedim
içerdim
içmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?