Yeme & İçme Kurabiye yapacağım neli kurabiye yapmalıyım 🤓? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kurabiyem hazır soru olarak paylaştım bir şeyler yazarsanız sevinirim ☺️ Kurabiye yapacağım neli kurabiye yapmalıyım 🤓? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çikolata parçalı olsun gadası 0 4 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Damla cikolatali yanii Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Evet Yorumla olmazlarainat +1 yıl Teşekkür ederim 🤓 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. bence damla çikolatalı 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kakaolu ıslak kurabiye un kurabiyesi ya da elmalı kurabiye yapabilirsinm pratik bir kurabiye tarifi istiyorsan perişan kurabiyesi yapabilirsin 0 3 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Yaparsam pişman olurum olmaz 🥹 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Perisan* Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 😅😅 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Un kurabiyesi yapan olsada yesem hep hazır alıyorum 😢 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 776 cevap paylaştı. Krem şantiyeli 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. çikolatali 0 0 Yorumla
aşık_bir_rahibe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Un kursbiyesi böyle yumuşacık mis gibi dagılsın 😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çikolata parçalı olsun gadası
Damla cikolatali yanii
Evet
Teşekkür ederim 🤓
Rica ederim
bence damla çikolatalı
Kakaolu ıslak kurabiye un kurabiyesi ya da elmalı kurabiye yapabilirsinm pratik bir kurabiye tarifi istiyorsan perişan kurabiyesi yapabilirsin
Yaparsam pişman olurum olmaz 🥹
Perisan*
😅😅
Un kurabiyesi yapan olsada yesem hep hazır alıyorum 😢
Krem şantiyeli
çikolatali
Un kursbiyesi böyle yumuşacık mis gibi dagılsın 😍
Parmaklı
elmalı yapsana
Un kurabiyesi
Çikolatalı
Kuru üzümlü