Yeme & İçme Mercimek çorbasını kaşık ile yemek mi daha keyif verir yoksa pide banmak mı? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Mercimek çorbasına pide banmayı bir tek ben mi seviyorum acaba 😂 Güncellemeler+1 yıl Guncell Güncellemeler+1 yıl Çünkü çok süper soru 👍 teşekkürler @Canerozkum🙏 Mercimek çorbasını kaşık ile yemek mi daha keyif verir yoksa pide banmak mı? Cevapla Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Mercimek çorbasını kaşıkla yemek kalan dibini de ekmek ile sıyırmak tabi ki de.. ayda içine kıtır ekmek atmak 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Ekmeksiz icerim🥰 bebeğim evlilik teklifi soruma gelsene. 1 0 Yorumla
kkucukk35dk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim, ama bence en keyifli yeme şekli içine küçük küçük parçalar halinde ekmek koyup yemek. 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aaa süpermiş 👍 evet o şekilde de güzel olur haklısın Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 373 cevap paylaştı. Pideyi banıp üzerine bir kaşık çorba alıp hüpletmek 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ohhh misss afiyet olsun güzellik 🌺👍🙋 Yorumla Yalniž_kadîňn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🌺❤️🌺🥰🤗 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ben büyük kulplu bir kupada içmeyi tercih ediyorum. 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @guapomorena Doğrudur canım zevkler ve renkler tartışılmaz derler 👍 gözünün yağına yumurta kırıp bandığım adam 😂 Yorumla guapomorena +1 yıl Günaydın :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sanada kocaman günaydın canım 🌺😍🤗🌷❤️🥀🌹🌺🌿🌺❤️ Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 999 cevap paylaştı. Pide varsa banarim, pide yoksa da kasıklarım 😊 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kesinlikle öyle 👍 sana hak verdim bak şimdi Yorumla merru +1 yıl Teşekkür ederim çok naziksin 😊😇 beraber banalim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tomommm conommm 🤗 Yorumla merru +1 yıl Ohhh çokkk gozolll canomm ;) Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eyvallah 🙋🤣 Yorumla merru +1 yıl Sende güzel kadın 🤗😉 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben dayarım yarım limonu, çalarım kaşığı 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 gözünün yağına ekmek bandığım adam 😂 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Gözümün yağı sana feda olsun davşanım 🤪🤪 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yavru ceylanım benim 😂 nasılda KS de seke seke gidiyor 🤣 seni yirim yirimmm 😂 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Yi beni davşanıımmm 🥂 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Ekmaaanen yi emme. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Olur olur yeriz 😂 sıkıntı yok hallederiz 😂 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı. Bol limonlu kaşıkla yiceksin 😂 1 7 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hay hay efendim oda olur senimi kırıcam Allah aşkına 😂 bir kaşık çorba almazmıydınız beyefendi 😂 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Alırım hanfendi limonu bol sıkıniz olur mu 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Derhal corbaniz hazır bol limonlusundan 🍵🍵🍵 🍋🍋 ohhh misss afiyet olsun 🤗 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Tskrler canım çok kibarsiniz ☺️ Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sus farkındayım 🤣🤗 Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Haha farkına varman güzel ☺️ Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hı hııı 😂 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Abla ekmeksiz de yenmez be 😅 1 8 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl İllaki öylede benim anlatmak istediğim pide banarak yemek mi yoksa içine ekmek doğrayıp kaşıklamak mi diye sormuştum Yorumla íbobeyyy +1 yıl He öyle içine ufak ekmekcikler doğrayak abla 😅 kusura bakma yanlış anladım 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @ibobeyyy ablasının gülü 🤣 hiç önemli değil sıkıntı yok 🙋🖐️ Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😅 canımsın ablam Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Senin canını yiyerem haa 🤣 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Sana canım feda ablam 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂😂 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Genel olarak sayfada herkesle adam iyi abla kimseye saygısızlık yapmadım bildiğim kadarıyla yaptıysam da affola. İnsanları biraz olsun mutlu etmeye çalışıyorum be abla. Buna hepimizin ihtiyacı var. Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Ekmek doğrayıp kaşıklamak tercih ediyorum 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Evett oda güzel olur haklısın 👍 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yanliz degilsin renkli🤗😂🤗😂🤗😂 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yupppi yalnız değilim 😂👍👍 bak bunu duyduğuma sevindim benimkisi 😂 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Gülom ya😂 corbana pide bandiğım Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Kırmızı8 Aa İki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 gözünün yağına yumurta kırdığım adam 😂 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Cayinin sekeri gitarınin teli yazimin gunesi rakimin suyu kilodumun lastigi canim benim ya😂😂😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Şair ruhlu adam nelerde yazmış böyle Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Yazana degil yazdirana bak hele sen güloomm😂😂💐💐💐💐💐💐 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet yeryüzünde sadece sensin 😅😅 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Üzdün 😌 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Şaka kız bende çok seviyorum yalnız değilsin 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yuppiii 👍👍 buraya mutlu emoji bırakıyorum 👍😊🤗 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arada küçük küçük doğrayıp bir kaç parça sonra kaşıklayarak yemek güzel. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanında başka yemek yoksa ekmek bakarak yenir. başka yemeklerde varsa kaşıkla 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. İkisi de güzel olurdu 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Eziremsem Bencede mercimek çorbası başka bir şey yaa her öğün zevkle yeniliyor birde limonu sikarsan offf misss olur misss Yorumla Eziremsem +1 yıl Evet hergun olsa içerim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 👍👍👌🙋 Yorumla
Sezginyılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İki şekilde de gider. 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @sezginyilmaz Nereye gider 😂😂 Yorumla Sezginyılmaz +1 yıl Mideye Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tomommm 😊 Yorumla
nalov Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl hangi pozisonda iyi ain 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Anlamadım ne yazdığını Yorumla
maviboncukkimdedirr Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sonuna doğru pideyle sıyırmayı tercih ederim 😂 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bende önce pide banıp en son kaşıkla yemeyi seviyorum 😂 Yorumla maviboncukkimdedirr +1 yıl Evet damak tadı işte offf canım çekti ama ben şimdi şehriye çorbası içeceğim hemde pidesiz çarşı ekmeği ile 😂😂 olsun çok şükür 🤲🏻🤍 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Afiyet olsun çiçeğim 🌺 Yorumla maviboncukkimdedirr +1 yıl Teşekkür ettim 💜 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Yanlız değilsin 1 7 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Buna sevindim 👍😂 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Bol ekşi bol acı bide Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kesinlikle 👍 öyle yaptım zaten sonra pide banarak yedim Yorumla proofstriker38 +1 yıl Ohhhh ne güzel ben pide bulamazsam somun ekmeği banarım 😃 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ohhh misss daha ne olsun afiyet şifa olsun sanada yarasın 👍😊🙋 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Çok teşekkür ederim canım em güzeli bence yarasın 🥰🥰 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋😊🙋👍 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mideme girsin de nasıl yediğimin hiç önemi yok. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kaşık ile yiyorum, çünkü sosyetedenim. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Limon sıkıp kaşıklamak.. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen hiç çatalla denedin mi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kaşık e yemek 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaşıkla gitsinn 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Ezo degilmi bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Mercimek çorbasını kaşıkla yemek kalan dibini de ekmek ile sıyırmak tabi ki de.. ayda içine kıtır ekmek atmak
Ekmeksiz icerim🥰 bebeğim evlilik teklifi soruma gelsene.
İkisini de severim, ama bence en keyifli yeme şekli içine küçük küçük parçalar halinde ekmek koyup yemek.
Aaa süpermiş 👍 evet o şekilde de güzel olur haklısın
Pideyi banıp üzerine bir kaşık çorba alıp hüpletmek
Ohhh misss afiyet olsun güzellik 🌺👍🙋
Teşekkür ederim
🌺❤️🌺🥰🤗
Ben büyük kulplu bir kupada içmeyi tercih ediyorum.
@guapomorena Doğrudur canım zevkler ve renkler tartışılmaz derler 👍 gözünün yağına yumurta kırıp bandığım adam 😂
Günaydın :D
Sanada kocaman günaydın canım 🌺😍🤗🌷❤️🥀🌹🌺🌿🌺❤️
Pide varsa banarim, pide yoksa da kasıklarım 😊
Kesinlikle öyle 👍 sana hak verdim bak şimdi
Teşekkür ederim çok naziksin 😊😇 beraber banalim
Tomommm conommm 🤗
Ohhh çokkk gozolll canomm ;)
Eyvallah 🙋🤣
Sende güzel kadın 🤗😉
Ben dayarım yarım limonu, çalarım kaşığı
AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 gözünün yağına ekmek bandığım adam 😂
Gözümün yağı sana feda olsun davşanım 🤪🤪
Yavru ceylanım benim 😂 nasılda KS de seke seke gidiyor 🤣 seni yirim yirimmm 😂
Yi beni davşanıımmm 🥂
Ekmaaanen yi emme.
Olur olur yeriz 😂 sıkıntı yok hallederiz 😂
Bol limonlu kaşıkla yiceksin 😂
Hay hay efendim oda olur senimi kırıcam Allah aşkına 😂 bir kaşık çorba almazmıydınız beyefendi 😂
Alırım hanfendi limonu bol sıkıniz olur mu 😂
Derhal corbaniz hazır bol limonlusundan 🍵🍵🍵 🍋🍋 ohhh misss afiyet olsun 🤗
Tskrler canım çok kibarsiniz ☺️
Sus farkındayım 🤣🤗
Haha farkına varman güzel ☺️
Hı hııı 😂
Abla ekmeksiz de yenmez be 😅
İllaki öylede benim anlatmak istediğim pide banarak yemek mi yoksa içine ekmek doğrayıp kaşıklamak mi diye sormuştum
He öyle içine ufak ekmekcikler doğrayak abla 😅 kusura bakma yanlış anladım 😅
@ibobeyyy ablasının gülü 🤣 hiç önemli değil sıkıntı yok 🙋🖐️
😅😅 canımsın ablam
Senin canını yiyerem haa 🤣
Sana canım feda ablam 😅
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂😂
Genel olarak sayfada herkesle adam iyi abla kimseye saygısızlık yapmadım bildiğim kadarıyla yaptıysam da affola. İnsanları biraz olsun mutlu etmeye çalışıyorum be abla. Buna hepimizin ihtiyacı var.
Ekmek doğrayıp kaşıklamak tercih ediyorum
Evett oda güzel olur haklısın 👍
Yanliz degilsin renkli🤗😂🤗😂🤗😂
Yupppi yalnız değilim 😂👍👍 bak bunu duyduğuma sevindim benimkisi 😂
Gülom ya😂 corbana pide bandiğım
@Kırmızı8 Aa İki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 gözünün yağına yumurta kırdığım adam 😂
Cayinin sekeri gitarınin teli yazimin gunesi rakimin suyu kilodumun lastigi canim benim ya😂😂😂😂
Şair ruhlu adam nelerde yazmış böyle
Yazana degil yazdirana bak hele sen güloomm😂😂💐💐💐💐💐💐
Evet yeryüzünde sadece sensin 😅😅
Üzdün 😌
Şaka kız bende çok seviyorum yalnız değilsin 😅
Yuppiii 👍👍 buraya mutlu emoji bırakıyorum 👍😊🤗
Arada küçük küçük doğrayıp bir kaç parça sonra kaşıklayarak yemek güzel.
Yanında başka yemek yoksa ekmek bakarak yenir. başka yemeklerde varsa kaşıkla
ikiside keyif lezzet verir
İkisi de güzel olurdu
@Eziremsem Bencede mercimek çorbası başka bir şey yaa her öğün zevkle yeniliyor birde limonu sikarsan offf misss olur misss
Evet hergun olsa içerim
👍👍👌🙋
İki şekilde de gider.
@sezginyilmaz Nereye gider 😂😂
Mideye
Tomommm 😊
hangi pozisonda iyi ain
Anlamadım ne yazdığını
Sonuna doğru pideyle sıyırmayı tercih ederim 😂
Bende önce pide banıp en son kaşıkla yemeyi seviyorum 😂
Evet damak tadı işte offf canım çekti ama ben şimdi şehriye çorbası içeceğim hemde pidesiz çarşı ekmeği ile 😂😂 olsun çok şükür 🤲🏻🤍
Afiyet olsun çiçeğim 🌺
Teşekkür ettim 💜
Yanlız değilsin
Buna sevindim 👍😂
Bol ekşi bol acı bide
Kesinlikle 👍 öyle yaptım zaten sonra pide banarak yedim
Ohhhh ne güzel ben pide bulamazsam somun ekmeği banarım 😃
Ohhh misss daha ne olsun afiyet şifa olsun sanada yarasın 👍😊🙋
Çok teşekkür ederim canım em güzeli bence yarasın 🥰🥰
🙋😊🙋👍
Mideme girsin de nasıl yediğimin hiç önemi yok.
Kaşık ile yiyorum, çünkü sosyetedenim.
Limon sıkıp kaşıklamak..
Bardaktan içmek🤡
Sen hiç çatalla denedin mi
Kaşık e yemek
Kaşıkla gitsinn
Ezo degilmi bu
Kaşıkla
Kaşık ve ekmek
ikisinide yaparsin