Yeme & İçme Hangi alkolü tüketmeyi seversiniz? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi içkiyi tüketmeyi seversiniz? Bira Rakı Votka Viski Şarap Gin Rom/Likör Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi alkolü tüketmeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Viski severim ben 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Alkolle işimiz olmaz sporcu insanız biz. İçenler de umurumun u'su değil. 1 5 Yorumla apro45 +1 yıl Bas şu ağırlıkları Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Doğal ağırlığım yeter merak etme sen. Yorumla apro45 +1 yıl Olsun kas kütleni de arttır Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Kum torbası yerine seni kullanırsam hoş olmaz. Haddini bilirsen senin için sevindirici olur. Yorumla apro45 +1 yıl Kullanabilirsin dövüş sporları severm Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Irkçılık yapmayı sevmiyorum :)) Hepsi yerine göre hakkını verir :)) 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Ben nane limon çayı alayım lütfen 😂 1 4 Yorumla apro45 +1 yıl Birde portakal yanına Yorumla Milky7way +1 yıl Ne ka güzel ne ka güzel 😄 Yorumla apro45 +1 yıl Birde türk sanat musikisi mis Yorumla Milky7way +1 yıl Hemde nee 👌😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diğerlerini alabilmek için param yok 1 4 Yorumla apro45 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bira haricindekileri almak için Yorumla apro45 +1 yıl Umarım olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Kolonya 1 5 Yorumla apro45 +1 yıl Güzel ölmek için Yorumla TuruncuJaponBalığı +1 yıl İçmiyorum 😂 kolonya güzel yazdıklarına göre çok amaçlı Yorumla apro45 +1 yıl Korona zamanı güzeldi tadı kaçtı artık Yorumla TuruncuJaponBalığı +1 yıl Etkisi geçmez ya düğünlerde, bayilanlarda, temizlikte, mide bulantilarinda etkisini sürdürüyor 😂 Yorumla apro45 +1 yıl Genel kullanıma uygunda özel kullanıma pek hitap etmiyor gibi duruyor Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç biri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Viski severim ben
Alkolle işimiz olmaz sporcu insanız biz. İçenler de umurumun u'su değil.
Bas şu ağırlıkları
Doğal ağırlığım yeter merak etme sen.
Olsun kas kütleni de arttır
Kum torbası yerine seni kullanırsam hoş olmaz. Haddini bilirsen senin için sevindirici olur.
Kullanabilirsin dövüş sporları severm
Volim. Dur hatta açayım
Irkçılık yapmayı sevmiyorum :)) Hepsi yerine göre hakkını verir :))
Ben nane limon çayı alayım lütfen 😂
Birde portakal yanına
Ne ka güzel ne ka güzel 😄
Birde türk sanat musikisi mis
Hemde nee 👌😃
Diğerlerini alabilmek için param yok
Nasıl yani
Bira haricindekileri almak için
Umarım olur
Umarım
Kolonya
Güzel ölmek için
İçmiyorum 😂 kolonya güzel yazdıklarına göre çok amaçlı
Korona zamanı güzeldi tadı kaçtı artık
Etkisi geçmez ya düğünlerde, bayilanlarda, temizlikte, mide bulantilarinda etkisini sürdürüyor 😂
Genel kullanıma uygunda özel kullanıma pek hitap etmiyor gibi duruyor
Hiç biri
Bira