Kızçeniz mutfağın büyülü dünyasına minnah bir adım attı🧚♀️🧜🏽♀️Belki de bir gün chef olurum belli mi olurumsu💅👀
Yaparım ayıbettin😻
Yapmam yav😑
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Limonlu kek için öncelikle yumurta ve şekeri güzelce çırpın. Bu aşamada yumurtanın beyazlaşması ve köpük köpük hâle gelmesi kekin güzel kabarması adına son derece önemli.
1 limonun kabuğunu rendenin küçük tarafıyla rendeledikten sonra limonun suyunu sıkın.
Güzelce çırptığınız yumurta ve şeker karışımına; sütü, limon suyunu, limon kabuğu rendesini, sıvı yağı ve vanilyayı ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Son olarak unu ve hamur kabartma tozunu ilave ederek son kez karışımı karıştırın.
Kek hamurunu yağlanmış kek kalıbına dökün ve 170 derece önceden ısıtılmış fırında ortalama 35-40 dakika kadar pişirin.
Fırını kapattıktan sonra ilk sıcağı çıkan tatlınız servise hazır. Afiyet olsun.
Aynı tariften bakmışız ne tesadüf 😳🥶
Cevap
10Cevap
Limonlu keki yapmayı çuk çeveyim gijli herkeşin biymediği püf noktalayım biye vay şadece şana yapayımm
Öteki abişe de yapar misin🥺
O zaman ilerde sana misafir olucaz🤩🤩
Erkek veya kız hiç bir U veya S lere ulaşamıyoruz hepiniz mesajları kapatmışsınız. Direk sisteme yazmak zorunda kalıyoruz.
Mecbur kapatıyoruz bize gelen dm ve çıplak fotolar size de gelse siz de kapatırdınız.. Yetmiyor bir de sapıklara uğraşıyoruz geçen sapığın biri soru sorucam aç dedi açtım 2 dk sohbet ettik saplantı yaptı beni. Nasıl kapatmiyim, şu an tekrar deneyin sorunuza yardımcı olayim
Ya tamam ama moderatörsünüz ulaşamıyoruz. Hadi kadınları anlıyorum hemcins olarak ama erkekler neden kapatır. :)
Bak 40 dakikadır cebelleşiyorum. Biri sağ olsun çıktı kurtardı beni sapıktan.
Sorununuz halloldu mu peki
Peşimde bir sapık var. Sürekli güncellemelere beni yazıyor. Hakkımda +18 cümleler kuruyor. Siliyorlar tekrar yazıyor.
Kızın namuslu olduğunu nasıl anlarız? ↗ bu paylaşım
Hesabını KS ye atın rahatsız ediyor derseniz hesabını kapatirlar
3 kere yazdım. Bakalım neler olacak.
Çok teşekkür ederim ilginize.
Soruda üyeleri rahatsız etme tartışma olduğu için aldım soruyu
Rica ederim
Yaparım en sevdiğim meyveli keklerden bir taneside limonlu kek. kekin harcına bir lomun suyu sıkarım bide kabuğunu rendelerim içine. atarım fırına. üzerine isteğe bağlı limon sosuda yaparım. ohhh miss
Söyle limonlu kremalı ay tabii ki de yaparım 🤌 çaylar senden ama
Kahve bile olur djkdkd
Kahve sevmiyorum ki iyi bari sen bana çay yap ben sana kahve yapayım🥲
ben limonlu kek sevmiyorum limonlu chessecake yapsam
Sadece limonu alırım
Bu kadar dusunceli olman lens mi
Hayır fotoşok
Yaparım çok severim. 🍋
Yapmam değil de yapamam.
Askim yaparim da o yenir mi acaba
Yapabilirim tabi:)) Hayırlı olsun 🧿
Yaparım, marifetliyim.