Yeme & İçme Geceleri acıkıyor musunuz? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Döner aseriyorum tam su an Güncellemeler+1 yıl Uyuycam ins döner girer rüyama ama böyle soslu böyle fışkırsın sosu Geceleri acıkıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 27 gü Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayır gece kolay kolay acıkmam 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Aç oluyorum bu yüzden de akşam değil gece yerim yemek 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hemde nasi odkdkftkgk hatta şini da aclandum kalkıp yiyeceğum 0 9 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Nece konusuyon Yorumla Manhesuss +1 yıl Rize şivesi Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hııı aclandum değişikmişti Yorumla Manhesuss +1 yıl Kalite akıyor kxdkflflofhş hayranım böyle memlekete Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dndnmfmemr Allah aşkınızı daim etsindi Yorumla Manhesuss +1 yıl Cüzel dileklerune sağolasun paçi kardaşum Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Meali gelir mi... Yorumla Manhesuss +1 yıl Güzel dileklerin için teşekkür ederim kız kardeşim Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sensin kardeşim Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Benim canım salaş bir mekanda balık çekti 0 9 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Şu an onu da çekti Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yanına da mısır ekmaa Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Karadenizli misin Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Elhamdülillah Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dndndnndnd bugün seni Karadenizli yaratan Allah için ne yabtin Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ne yabayim 😃 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bu namaz saatleri uygulaması bildirimi miydi ya Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yemek yiyelim en iyisi Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Üf. Yorumla
Frıdakahlomaı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Açım yemek yapmaya üşeniyorum sanırım 🙄😂 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Getiiirr bi mutlulukkk Yorumla Frıdakahlomaı +1 yıl Getir bı mutluluk 😂😂 mantıklı 😂 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl bebek gelmiş 🥺acıkıyorum ama yemem asla 0 28 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Yok gelmedi yani gelmez Yorumla pufferfish028 +1 yıl kiiim Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bebek Yorumla pufferfish028 +1 yıl bebek sendin 🐇 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hıı ayy Yorumla pufferfish028 +1 yıl olmasın mı 🙄 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bişi sorcam ama ayıp olur mu bilemedim Yorumla pufferfish028 +1 yıl heteroseksüelim 😂 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Lan dhsndnemndndnfndn Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 🥹🥹🥹🥹🥹❤️ Yorumla pufferfish028 +1 yıl doğru soru dimi 😂😂 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Valla ebet nerden bildin 🥹 Yorumla pufferfish028 +1 yıl rahatsız olduğunu hissettim 🙄 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Olmadım sadece öyle hissettim 🥹🫠 Yorumla pufferfish028 +1 yıl sorun yok dimii Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Yuuuuk ❤️🔥 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ay ateşle kalp birlesik Yorumla pufferfish028 +1 yıl 🐇🐇 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Pü. Yorumla pufferfish028 +1 yıl evet o kalbi yapamıyo ya site Yorumla pufferfish028 +1 yıl böyle de fena değil ama 😂 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hahahshshs diiiiişiik Yorumla pufferfish028 +1 yıl özlemişim seni 😂 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Oyyysss 🥹💛 Yorumla pufferfish028 +1 yıl bişey sorcam ama yanlış anlama jsbznkzkz Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sndnndmmdmd heteroyum... Yorumla pufferfish028 +1 yıl tüh... Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Nssnnssmmdmedn Yorumla
Slmkzlarsryr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Acıkıyorum ama yemem kilo almak istemiyorum 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dbdnsnndnd mlsf ben de o sebepten... Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben arada bi doyuyorum zaten 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle yemek soruları görünce acıkıyorum. :D 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Döner yedim az önce 😳 0 4 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Deme Yorumla Gök-mavi +1 yıl Valla yemin ederim yediğim döner çarpsın allah kustursun yedim Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tövbe tövbe afiyet olsun canım noluyo Yorumla Gök-mavi +1 yıl İnanmadın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim de canım seni çekti. 0 25 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bogazinda kalirim ins Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşk olsun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Olmasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boğazımda da kalma o zaman anlaşalım. Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kim olduğun çok belli oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artık daha neler. Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Anca gizlenip gelirsin soruya, yarattığın efendi imaj bozulmasın aman aman pu pu pu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Efendi imaj mı? Asla öyle bir derdim veya stilim olmadı. Kullanıcı adım hangi harf ile başlayıp hangi harf ile bitiyor söyle bakalım tanıyorsan beni Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ösür dilerim sen değilmişsin bi yöntem var onla baktım 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli değil sadece nasıl bu kadar emin konuştun ona şaşırdım Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ay ne bilim o da sapık sapıklar birbirine karıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohoo dolu burası Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Jsnsnsmsmens kusura bakma abaza krdsm... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne fenasın ya 😄 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dbdnndndn hihiiim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rujunun rengi de güzel hani Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Numarasini verim al kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olay onun sende güzel durması zaten Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ay tişikkirlir 🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür eden dudaklarını.. Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bokunu cikarmayalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru söylüyorsun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 😌😌😌😌😌😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gidip halledeyim işimi de rahatlayayım Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tövbe estağfurullah gel beni engelle diyo mk Yorumla
cokuzunbirnick Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır. 0 8 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Üf. Yorumla cokuzunbirnick +1 yıl Üfleme bana. Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hohhhhh Yorumla cokuzunbirnick +1 yıl Bu gece de ısındık sayende :/ Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sen niye benim karının yorumunu begeniyon Yorumla cokuzunbirnick +1 yıl Güzel karı kıymetini bil. Öyle kolay kolay yorum beğenmem asddfg Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sana bahhhmazz Yorumla cokuzunbirnick +1 yıl Bakmasın? :D Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Afiet olsun 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Yemicem ki Yorumla
Emrah_1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl ısmarla da yiyek :) 0 4 Yorumla Emrah_1903 +1 yıl zurna dürüm iyi gider Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Zurna kocaman bitiremem Yorumla Emrah_1903 +1 yıl ikiye böleriz :) Yorumla Emrah_1903 +1 yıl iki tane götürürüm normal de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır gece kolay kolay acıkmam
Aç oluyorum bu yüzden de akşam değil gece yerim yemek
Hemde nasi odkdkftkgk hatta şini da aclandum kalkıp yiyeceğum
Nece konusuyon
Rize şivesi
Hııı aclandum değişikmişti
Kalite akıyor kxdkflflofhş hayranım böyle memlekete
Dndnmfmemr Allah aşkınızı daim etsindi
Cüzel dileklerune sağolasun paçi kardaşum
Meali gelir mi...
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kız kardeşim
Sensin kardeşim
Benim canım salaş bir mekanda balık çekti
Şu an onu da çekti
Yanına da mısır ekmaa
Karadenizli misin
Elhamdülillah
Dndndnndnd bugün seni Karadenizli yaratan Allah için ne yabtin
Ne yabayim 😃
Bu namaz saatleri uygulaması bildirimi miydi ya
Yemek yiyelim en iyisi
Üf.
Açım yemek yapmaya üşeniyorum sanırım 🙄😂
Getiiirr bi mutlulukkk
Getir bı mutluluk 😂😂 mantıklı 😂
bebek gelmiş 🥺
acıkıyorum ama yemem asla
Yok gelmedi yani gelmez
kiiim
Bebek
bebek sendin 🐇
Hıı ayy
olmasın mı 🙄
Bişi sorcam ama ayıp olur mu bilemedim
heteroseksüelim 😂
Lan dhsndnemndndnfndn
🥹🥹🥹🥹🥹❤️
doğru soru dimi 😂😂
Valla ebet nerden bildin 🥹
rahatsız olduğunu hissettim 🙄
Olmadım sadece öyle hissettim 🥹🫠
sorun yok dimii
Yuuuuk ❤️🔥
Ay ateşle kalp birlesik
🐇🐇
Pü.
evet o kalbi yapamıyo ya site
böyle de fena değil ama 😂
Hahahshshs diiiiişiik
özlemişim seni 😂
Oyyysss 🥹💛
bişey sorcam ama yanlış anlama jsbznkzkz
Sndnndmmdmd heteroyum...
tüh...
Nssnnssmmdmedn
Acıkıyorum ama yemem kilo almak istemiyorum
Dbdnsnndnd mlsf ben de o sebepten...
Ben arada bi doyuyorum zaten
Böyle yemek soruları görünce acıkıyorum. :D
Döner yedim az önce 😳
Deme
Valla yemin ederim yediğim döner çarpsın allah kustursun yedim
Tövbe tövbe afiyet olsun canım noluyo
İnanmadın
Benim de canım seni çekti.
Bogazinda kalirim ins
Aşk olsun
Olmasin
Boğazımda da kalma o zaman anlaşalım.
Kim olduğun çok belli oluyo
Yok artık daha neler.
Anca gizlenip gelirsin soruya, yarattığın efendi imaj bozulmasın aman aman pu pu pu
Efendi imaj mı? Asla öyle bir derdim veya stilim olmadı. Kullanıcı adım hangi harf ile başlayıp hangi harf ile bitiyor söyle bakalım tanıyorsan beni
Ösür dilerim sen değilmişsin bi yöntem var onla baktım 🥹
Önemli değil sadece nasıl bu kadar emin konuştun ona şaşırdım
Ay ne bilim o da sapık sapıklar birbirine karıştı
Ohoo dolu burası
Jsnsnsmsmens kusura bakma abaza krdsm...
Ne fenasın ya 😄
Dbdnndndn hihiiim
Rujunun rengi de güzel hani
Numarasini verim al kendine
Olay onun sende güzel durması zaten
Ay tişikkirlir 🌸
Teşekkür eden dudaklarını..
Bokunu cikarmayalim
Doğru söylüyorsun
😌😌😌😌😌😌
Ben gidip halledeyim işimi de rahatlayayım
Tövbe estağfurullah gel beni engelle diyo mk