Çanakkale'de lüferin kilosu 900 TL oldu. En son ne zaman lüfer yediniz ya da en son ne zaman balık yediniz?
Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili ama balık fiyatlarından balık tüketenlerin sayısı azaldı resmen. Ne olacak bu halimiz?

Çanakkale'de lüferin kilosu 900 TL oldu. En son ne zaman lüfer yediniz ya da en son ne zaman balık yediniz?
Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili ama balık fiyatlarından balık tüketenlerin sayısı azaldı resmen. Ne olacak bu halimiz?

üç taraf deniz ama balık yok, ülkenin coğrafyası iklimi her şeyi tarıma hayvancılığa çok uygun ama domates salatalık bile 80-90 TL, et 500, peynir 300 TL. arıcılık için dağlar ormanlar çok müsait ama şurup şeker olmayan gerçek doğal bal çok çok az ve çok pahalı. yazık gerçekten
Bugün kendi temizlediğim balığı, patates kızarması eşliğinde gömdüm. Eğer gece işe gidecek olmasaydım, yanına rakı içerdim. Yalnız balık ve üç beş yeşillik almak 550 liradan fazla tuttu. Ki, eve dönerken marketten aldığım içecek ve çipleri saymadım bile.
Normaldir bu sene balık az lüfer de yapmadı palamut da yapmadı yapsa da çok nadir yaptı o 900 lira dediğin balık yakalaması ayrı bir zevktir yemesi ayrı bir zevk yakalayamıyorsan 900 lira değil 3.500 lira da versen o balığa değer
Bu haberi dün gördüm hatta kalkan balığına 15 bin tl diye haberde geçince o sırada balık yiyordum😄 Balık kırmızı çizgim somon aldım yedim. Sevdiğim balık olursa alır yerim.
Cevap
41Cevap
Geçen hafta istanbuldayken balık ekmek yedim ondan 2 hafta önce de babam tuzda balık yapmıştı yiyorum yani ben
Ben ton balığı yiyorum sadece arada sırada
İstanbul veya deniz olan şehirde oturanlar zamanı olan alsın oltayı gitsin balığa! Türkiye'de balığım pahalı olmasının en temel sebebi aracılar ve restoranların satış politikası.
İyi para, seçimden sonra daha da zamlanacak her şey.
En son balıkta geçen şubeydin o da azıcık hamsi varmış annem onları yapmıştı.
Balıkta yakalayamayınca bu sene yiyemedim.
Haberlerde kalkan için 15 bin TL almışlar bir restoranda yani... Hayat pahalı ve ürünler azalıyor giderek bugünlere şükretmek lazım..
Daha çok somon yiyorum. Yanında ise küp doğranmış yeşillikli patates üzerine az bişey beşamel sos.
Deniz mahsulunde hiç bir zaman fiyatına takilmadim ve haftanın en az iki. gunu deniz ürünü yemeyi seviyorum
Ekmek yiyemiyorlarsa pasta yesinler olayına döndük cidden
Ton balığı yiyorum sadece, tadı hoşuma gidiyor konserve alıp yiyorum sık sık.
Daha geçen gün balık yedim, balık yemekten nefret ediyorum sjjs.~☆
Şahsen kendim boğaz da yakaladgim icin lüfer dert etmiyorum.
Bizim burada kilosu 80 mi 70 mi neydi pazardan alıp yedik ben çanakkalede yaşamıyorum
Balik sevmem en son ne zaman yedigimi bile hatirlamam.
Düşman totosuna hayatta yemem.
Leş gibi kokan pis bir hayvan bu balık
Bugün evde balık vardı ama lüfer değildi. Bizim evde neredeyse her gün kışın balık olur.
Ülkemizde her şey artıyor sadece balık değil
En son torik yemiştim, 1 ay oluyor. Balık sevmiyorum…
Balıkçılar da uçurdu fiyatları 900 TL nedir iki kilo et fiyatına balık mı alınır?
1 maliyetler yüksek 2 denizler sıcak 3 denizler aşırı kirli
Balıüın tadı da kötü, belkş yemeyi bilmiyorum ama da sktr edin, yemeyek
Hafta sonlarıntutuyorum valla benim için sorun yok
Lüfer o kadar değerli olduğunu bilsin kolay kolay kendini avlatmaz
Somon yemiştim 1 ay oldu en iyisi ala balık
Lüfer hatırlamıyorum en son hamsi yedik kaç gün önce.
Biz mi balik yiyoz baliklar mi bizi yiyor belli degil.(fiyatlardan resmen icim disim yendi)
Her gün yesem bıkmam. dün yaptım 😀
Dün yedim fırında lüfer yaptım
1 ay önce pek aram yok.
uzun zamandır yemedim
Geçen hafta 200 e levrek almıştım
Dün otelde levrek yedim
Dün yedim ağvada levrek 265 tl 🎈
Denize epeydir çıkmıyorum.
Hamsi yiyoruz lüferi nerden bulalım
4 gün önce, konserve yedim
Seyyarlarda hamsi 50₺ valla ben yiyorum her hafta
Hergun yiyorum çünkü yanı başım deniz