Yeme & İçme Konya'da nerede yemek yenir? yigitkmutn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konyaya geliyorum yemek ve kahvaltı nerde nezih ne yenir acaba Güncellemeler+1 yıl Geliyorum. kahvalti yapmadım. biraz mevlana falan gezeyim sonr yemek yer. donerim Konya'da nerede yemek yenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Mola Cafe ve kahvaltı salonu 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Konya Mutfak Kahvaltı SalonuVogues Cafe Bistro KonyaKonya Lokmahane KahvaltıcısıKonya Hazbahçe RestaurantKuleSini Tower RestaurantMola Cafe ve kahvaltı salonuSille Konak RestaurantNevizade Cafe Ve RestaurantSille Kemeralti Serpme Kahvaltı ve IzgaraDEVELİ KONAK BİNİCİLİK VE AİLE ÇAY BAHÇESİVUSLAT CAFE – KAHVALTI SALONUSomatçı Fihi Ma Fih RestaurantCiğerci Fatih 0 2 Yorumla yigitkmutn +1 yıl Bide yerini soylesen trenle geliyorum Yorumla proofstriker38 +1 yıl Bro değişik yerler meram var Karatay var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mola Cafe ve kahvaltı salonu
Ciğerci Fatih
Bide yerini soylesen trenle geliyorum
Bro değişik yerler meram var Karatay var
Merkez de güzel yerler var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!