Yeme & İçme Herkesin tadını öve öve bitiremediği ama senin sevmediğin bir tatlı var mı? EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sütlaç, kadayıf, bana göre abartılacak kadar lezzetli değil.. Herkesin tadını öve öve bitiremediği ama senin sevmediğin bir tatlı var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşur var 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sütlacı bende sevmiyorum ya. Kabak tatlısı ve sütlaç hiç yiyemiyorum. Şerbetli tatlılar vs daha çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Churros denilen halka şeklinde yapılan yağ ve şekerin defalarca aynı kızartma ve şerbet olarak kullanıldığı tatlı zehir 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Bence ikiside harika özellikle de kadayıf üzerine tahin dökünce harika bir lezzet ortaya çıkar 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Fırın sütlaç üzerine fındık ve soğuksa güzel oluyor ama bi ton gereksiz tatlı var. Mesela helvaların her türlüsü benim için gereksiz 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl tüm yemekler benim için benzer durumdamecburen yiyorum 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sufleyi çevremde yiyen herkes sever. Ben sevemedim. Oysaki çikolata da çok seven biriyim. 0 0 Yorumla
SariGelin86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Trilice Nerdeyse seker komasina girecektim Belkide iyi yapilmamisti Bir dahada yemedim 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kadayıf... asla yiyemem saman gibi 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kabak tatlısı ve baklava 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl tatlı olsun da benim için fark etmez. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 595 cevap paylaştı. Sütlü nuriyeeee 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Trilice 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşur var
Sütlacı bende sevmiyorum ya. Kabak tatlısı ve sütlaç hiç yiyemiyorum. Şerbetli tatlılar vs daha çok hoşuma gidiyor.
Churros denilen halka şeklinde yapılan yağ ve şekerin defalarca aynı kızartma ve şerbet olarak kullanıldığı tatlı zehir
Bence ikiside harika özellikle de kadayıf üzerine tahin dökünce harika bir lezzet ortaya çıkar
Fırın sütlaç üzerine fındık ve soğuksa güzel oluyor ama bi ton gereksiz tatlı var. Mesela helvaların her türlüsü benim için gereksiz
tüm yemekler benim için benzer durumda
mecburen yiyorum
Sufleyi çevremde yiyen herkes sever. Ben sevemedim. Oysaki çikolata da çok seven biriyim.
Trilice
Nerdeyse seker komasina girecektim
Belkide iyi yapilmamisti
Bir dahada yemedim
Sufle bana aşırı ağır geliyo vıcık vıcık şeker 🤢
kadayıf... asla yiyemem saman gibi
Kabak tatlısı ve baklava
tatlı olsun da benim için fark etmez.
Sütlü nuriyeeee
Aşure, ekmek kadayıfı, ciğer
Kabak tatlısı
Güllaç.