Yeme & İçme Merhaba arkadaşlar, çiğ köfteyi etlimi yersiniz etsiz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl +11 Merhaba arkadaşlar, çiğ köfteyi etlimi yersiniz etsiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Etsiz köfte 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Etsiz köfte olur çiğ demek etinin çiğ olmasından gelir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Elinde telefon var yaz bakalım çiğköfte görmüş olursun Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Komagene etsiz olanını yiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Onlar etsiz yapıyor zaten Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfte sevmem genel olarak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok severim ama dokunuyor artık Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etsiz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Etli yedin mi hiç? Yorumla Yapbirkahveiçelim +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Etsiz köfte
Etsiz köfte olur çiğ demek etinin çiğ olmasından gelir
Elinde telefon var yaz bakalım çiğköfte görmüş olursun
Komagene etsiz olanını yiyorum
Onlar etsiz yapıyor zaten
Çiğ köfte sevmem genel olarak
Ben çok severim ama dokunuyor artık
Etsiz yeyim
Etsiz