Yeme & İçme Sufle mi yoksa künefe mi tercih edersin? EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Sufle mi yoksa künefe mi tercihin olur tatlı yemek istesen? Sufle mi yoksa künefe mi tercih edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sufle seçerim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Künefe varsa diğer tüm seçenekler iptaldir benim için 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Tatlı yemek istesem bu ikisi arasında künefeyi tercih ederdim çünkü çikolatalı tatlıları daha çok seviyorum. 1 1 Yorumla Tartini +1 yıl Yanlış oldu sufle dicektim 😂 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisini de severim ama künefeyi sevdiğim bi yer var oraya da her zaman yolum düşmüyor o yüzden sufleyi daha çok tercih ediyor olabilirim.. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tercihim künefe olur. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesinlikle künefe 1 0 Yorumla
Mavikelebeklerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Baklava 3 9 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Sütlü ve soğuk olmayan dimi Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl @kkartalgibii fark etmiyo Yorumla kkartalgibii +1 yıl Baklava olsunda affetmem diyorsun @mavikelebeklerrr Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl @kkartalgibii mideme inecek bir şey olsun kâfi Yorumla kkartalgibii +1 yıl Baklava olmasada olur yani @mavikelebeklerrr Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl @kkartalgibii yani Yorumla kkartalgibii +1 yıl İyi ozaman afiyet olsun sana @mavikelebeklerrr Yorumla Mavikelebeklerrr +1 yıl @kkartalgibii tamam Yorumla kkartalgibii +1 yıl Peki @mavikelebeklerrr Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. sufle 2 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Sufle 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Künefe 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 916 cevap paylaştı. Sulfe 1 1 Yorumla _infinitum +1 yıl Sufle Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Sufle 1 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Sufle 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sufle.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Künefe 😋 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Künefe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sufle seçerim
Künefe varsa diğer tüm seçenekler iptaldir benim için
Tatlı yemek istesem bu ikisi arasında künefeyi tercih ederdim çünkü çikolatalı tatlıları daha çok seviyorum.
Yanlış oldu sufle dicektim 😂
İkisini de severim ama künefeyi sevdiğim bi yer var oraya da her zaman yolum düşmüyor o yüzden sufleyi daha çok tercih ediyor olabilirim..
Tabi ki künefe ✌🏽
Tercihim künefe olur.
Sufle
Kesinlikle künefe
Sufle
Baklava
Sütlü ve soğuk olmayan dimi
@kkartalgibii fark etmiyo
Baklava olsunda affetmem diyorsun @mavikelebeklerrr
@kkartalgibii mideme inecek bir şey olsun kâfi
Baklava olmasada olur yani @mavikelebeklerrr
@kkartalgibii yani
İyi ozaman afiyet olsun sana @mavikelebeklerrr
@kkartalgibii tamam
Peki @mavikelebeklerrr
sufle
Kaymaklı Künefe
Künefe
Sufle
İkisini de sevmiyorum ama sufle olsun madem.
Sufle
Künefe
Sufle
Sulfe
Sufle
Sufle
Sufle
sufle
künefe
Sufle
Künefe
Sufle