Yeme & İçme Yemekten en nefret ettiğiniz şey? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kazık😃 kimseye güvenemiyoruz Güncellemeler+1 yıl 17 yaşındayım ben Güncellemeler+1 yıl 10 yaşındayım ben Yemekten en nefret ettiğiniz şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sakatat yemem 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nefret demeyim sevmediğim şeyler var. Ve sevmediğim şeyleri de yemem. Patlıcan, mantar brüksel lahanası, noodle, mantı, pizza.. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. taştan yumuşak olsun karnım doysun yeter ama kelle paça ve işkembe olmasa da olur yani 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 ayda 3 kere dost kazığı yedim 3 kişide farklı kişilerdi yazık 3 seneme açıyorum 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Patlıcan yemeğinden nefret ederim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yemeğini ben de sevmiyorum ama kızartması güzel oluyor biberle falan Yorumla
Lamiawxq Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Makarna Mercimek İşkenbe şırdan 2 gün aç kalırım yinede yemem 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kelle paça. Et severim ama bunu sevmiyorum. 1 0 Yorumla
kubraakyel Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl ay her şeyi yerim galiba yemek seçmem. 1 0 Yorumla
Kafkas76 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aç olunca her şeyi yer insan 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle ama alternatif varken sevmediğin bir şeyi yemazssin Yorumla Kafkas76 +1 yıl Aç değilsindir Yorumla Soran +1 yıl Hayır siz beni anlamadınız. Örneğin elma sevmeyen birinin önüne elmayla karpuz koydunuz karpuzu yer. Soruda sorduğum bu Yorumla Kafkas76 +1 yıl Susamıştir Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Aynen öyle. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Dostoviski +1 yıl Kazık kimseye güvenemiyoruz kısmı. Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Boynuz 2 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl 😱😱😱 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. gereksi fiyatlar 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Barbunya ve bamya 1 0 Yorumla
hislergercek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Balık 1 1 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Bunu yazmaya gelmiştim fobim var Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kelle paça 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aa çok faydalı güzel de bir şey. Sevmiyor musunuz yoksa travması falan mı var? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bamya 1 2 Yorumla benserkann +1 yıl Ooooo 😅 Yorumla cigolo_3535 +1 yıl Niye kızlar bayılır Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 465 cevap paylaştı. Önce fiyat Sor sende 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karalahana ispanak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sakatat yemem
Nefret demeyim sevmediğim şeyler var. Ve sevmediğim şeyleri de yemem. Patlıcan, mantar brüksel lahanası, noodle, mantı, pizza..
taştan yumuşak olsun karnım doysun yeter ama kelle paça ve işkembe olmasa da olur yani
1 ayda 3 kere dost kazığı yedim 3 kişide farklı kişilerdi yazık 3 seneme açıyorum
Soğuk makarna ve noodle sevmem.
Patlıcan yemeğinden nefret ederim
Yemeğini ben de sevmiyorum ama kızartması güzel oluyor biberle falan
Makarna Mercimek İşkenbe şırdan 2 gün aç kalırım yinede yemem
Et
Hiç sevmem
Asla Yemem
Kelle paça. Et severim ama bunu sevmiyorum.
ay her şeyi yerim galiba yemek seçmem.
Aç olunca her şeyi yer insan
Orası öyle ama alternatif varken sevmediğin bir şeyi yemazssin
Aç değilsindir
Hayır siz beni anlamadınız. Örneğin elma sevmeyen birinin önüne elmayla karpuz koydunuz karpuzu yer. Soruda sorduğum bu
Susamıştir
Aynen öyle.
?
Kazık kimseye güvenemiyoruz kısmı.
Boynuz
😱😱😱
Para
Ispanak
gereksi fiyatlar
Barbunya ve bamya
Balık
Bunu yazmaya gelmiştim fobim var
Kelle paça
Aa çok faydalı güzel de bir şey. Sevmiyor musunuz yoksa travması falan mı var?
Bamya
Ooooo 😅
Niye kızlar bayılır
Önce fiyat Sor sende
Karalahana ispanak
Balık