Yeme & İçme Çay şekerli mi içilmeli, şekersiz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben sekeri birakmistim ama cayda vazgecemiyorum sekerden sizce sekerli mi sekersiz mi icilmeli cay? (Kahveyi sade icerim) Şekerli Şekersiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çay şekerli mi içilmeli, şekersiz mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben çay sevmem. kahve içerim karışık 0 0 Yorumla
Takini Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şekerliyken çay tadı gelmiyor ki. Hem çaya şeker atana kadar aynı kaloriye düzgün bir tatlı yenir. 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl şekerin hatırına çay içiyorum. bazen şekerin hatırı olmadımı şekersiz içerim öyle takılıyorum ara sıra 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Şekersiz net. Ben dayanamayıp şekerli içiyorum. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Seker kullanamam asla cayin tadini alamam serbetmi iciom caymi belli olmazki.. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 410 cevap paylaştı. Zaten hayatın tadı yok çayıda şekersiz içmeyin bari 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Demi ya Yorumla berkecan38 +1 yıl Aynen de öyle 😔 Yorumla Soran +1 yıl Efkarladin gece gece beni 🤦🏻♀️ Yorumla berkecan38 +1 yıl Ben bişey yapmadım efkarlanmaya yer arıyomuşsun sen 😬 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir jxhxhsjs Yorumla berkecan38 +1 yıl Oldu bile 😂 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Şekersiz çok daha güzel Sabah kahvaltı da şekerli daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şekersiz tabi ki 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şahsen şekersiz içiyorum 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Az şekerli iç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben çay sevmem. kahve içerim karışık
Şekerliyken çay tadı gelmiyor ki. Hem çaya şeker atana kadar aynı kaloriye düzgün bir tatlı yenir.
şekerin hatırına çay içiyorum. bazen şekerin hatırı olmadımı şekersiz içerim öyle takılıyorum ara sıra
Şekersiz net. Ben dayanamayıp şekerli içiyorum.
Seker kullanamam asla cayin tadini alamam serbetmi iciom caymi belli olmazki..
Zaten hayatın tadı yok çayıda şekersiz içmeyin bari
Demi ya
Aynen de öyle 😔
Efkarladin gece gece beni 🤦🏻♀️
Ben bişey yapmadım efkarlanmaya yer arıyomuşsun sen 😬
Olabilir jxhxhsjs
Oldu bile 😂
Şekersiz çok daha güzel
Sabah kahvaltı da şekerli daha güzel oluyor
şekerli seviyorum
Şekersiz çay içtiğini anlıyor insan
Çaya kahveye asla şeker koymam.