Benden 10 yas buyuk bırıyle tanıstım ıs yerınden mesai sonrası onun evıne kahve ıcmeye gıttım kahveyi ıctıkten sonra hapın etkılerı etkı gostermeye basladı bende asırı tıtreme geldi caktırmadım ona ama ılac koydugunu tahmın ettım sımdı beni tekrar cagırıyo ve beni hıcbıseyden habersız dıye bılıyo anladıgımı bellı etmedım sırf benle yatmak ıcın yaptı bunu ama ben kendımdeydım sadece rol yaptım hakım oldum kendıme bidahakı gıdısımde yine kahve yapcak toz atar mı ıcıne blmıyorum bellı edıyım mı ona bu sefer neden koydun bu maddeyi diye soramadım benı hıcbısey bılmıyo sanması en cok komıgıne gıdıyo cok akıllı sanıyo erkekler kendını
Güncellemeler
+1 yıl
…n
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkekler kafasız ama böyle bir şey yaptığını düşündüğün kişinin evine tekrar gitmeyi düşünen sen akıllı öyle mi?
Gidicem tekrardan habersız gıbı yapıcam yine kahvelerı degıstırcem bu sefer
Tabi süper mantık kolay gelsin.
Hemen cumhuriyet başsavcılığına şikayet edin. Ne gereksiz yaratıklar var ya..
Gidip kahveyi degistirmek aklima geldi. Basina gelse yapabilirdim ama yap demiyorum. Tehlikeli de olabilir.
Toz katıyorsa hiç gitme gidiyorsanda kendin kabul ediyorsundur
Kızım saf mısın bir daha gitse bu sefer s*cek işte ne gidiyorsun evine
Kalpten gidersin sakat işler
Bunyem dayanıklıymıs allahtan kendıne hakim oldum nasıl katar aklım almıyo ben ztn onla sevısmek ıstıyodum bunu yapmasına gerek yoktu
Öyle ezik tipin neyiyle seviseceksin
O an bayilmamis olsan da vucuda zararlı her türlü o yaşta yapılacak iş mi anasını satayım 😀
😂😂
Ufak at da civcivler yesin
Bir paket toz nelere kadir
Verceksen sorun yok