Ben kahve aşığım çok seviyorum kahveyi.. 🌸
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Ben kahve aşığım çok seviyorum kahveyi.. 🌸
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
İçecek tercihleri kişisel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlı değişebilir, ancak kendi rutinime göre genel bir sıralama sunabilirim:
1. Su: Sabah uyanır uyanmaz veya kahvaltıdan önce içmek en iyisidir. Vücudunuzun hemen hidrate olmasını sağlar.
2. Kahve: Kahve sabahları genellikle içilir, bu yüzden sabah rutininizin bir parçası olarak tercih edebilirsiniz. Ancak, kafein hassasiyetiniz varsa veya günün ilerleyen saatlerinde daha iyi etki gösteriyorsa, bunu ayarlayabilirsiniz.
3. Taze sıkılmış meyve suyu veya smoothie: Sabah kahvaltısının veya açlık hissettiğiniz bir zaman diliminde içmek en uygunudur. Bu şekilde güne sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz.
4. Zencefil shot: Zencefil shot'u da sabahları veya ihtiyacınıza göre gün içinde uygun bir zaman diliminde alabilirsiniz. Sindirim sistemi üzerindeki etkileri nedeniyle yemeklerden önce almak daha etkili olabilir.
Herkesin içeceklere tepkisi ve tercihleri farklı olduğu için zaman aralıklarını kişisel olarak ayarlamak önemlidir. Deneyerek ve vücudunuzun tepkisini gözlemleyerek en uygun zaman aralıklarını ve rutini belirleyebilirsiniz.
Çay içiyorum
Hep çay yinede çay.
Cevap
17Cevap
Her sabah antrenman sonrası double espresso içiyorum. Ben de kahvenin tadı kokusuna aşığım.
Bende çok seviyorum kahve ama hiç dışarıda Türk kahvesi içmek nasip olmadı evde içiyorum genelde
Ben çay içiyorum vallahi yalan söylemeye gerek yok kahveyi akşam içiyorum ben sütlü
Kahvaltının yanında çay, kahvaltıdan sonra ise kahve içiyorum.
Kahvaltıda açılışı çay ile yapıyorum.. Arkasından kahve gelir..
bi yudum daha aldım bu soruyu okurken. kahve tabi ki.
Türk kahvesi oluyor hep
Günaydın ❣
bol köpüklü Türk kahvesi 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😀😃
Çaydan asla vazgeçmem.
Cogunlukla yesil cay.
Çay ve kahve içerim
Değişkenlik gösterse de genellikle kahve içerim.
Kahvesiz olmaz <3
Sana bıraktım hangisinden içelim
Tabiki bol köpüklü Türk kahvesi. lokumlu🌹
Kahve içiyorum içine kolajen karıştırıp ✌️
Aç karnına kahve. kopmak lazım aslında
Çay abi
Kahve
Kahve ve çay
Çay çay çay. 😃
Çay içiyorum.
Nescafe Gold
kahvaltıda çay yarım saat sonra kahve