Yeme & İçme Sabah kahvaltısı yaptınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Tam ekmek tost yedim ve iki tanede ayran içtim. Patlamak üzereyim sjsjsjs Sabah kahvaltısı yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. 3 bisküvi 🍪1 sütlü kahve 🍵 2 kupa çay 🍵 Azicik tahin pekmezSabah 5 ile 9 arası yediklerim ❤️ 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dün biraz kaçırınca bugün açlık yapıyorum daha yemedim 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Afiyet olsun 😅 henüz yapmadım. Öğlen yemeği kahvaltım oluyor benim. Yarım saate yapıcam. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Tost mükemmel gözüküyor ama kendin yapmamışsın dışarda yemişsin :) 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abla benimle evlenir misin hep böyle birini istedim hayatımda 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sabah bir tane pişi ve yarım poğaça yedim 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Afiyet olsun, evet yaptım. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ondan sonra vay efendim su içsem yarıyo 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. yaptım evet 0 0 Yorumla
camkirigirengi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ders arası yaptım bir şeyler sonra hastaneye 0 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Yaptım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aç olan var 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yediğinizi içtiğinizi paylaşmayı bırakın artık Yorumla Lamiawxq +1 yıl boğa burcu musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
3 bisküvi 🍪
1 sütlü kahve 🍵
2 kupa çay 🍵
Azicik tahin pekmez
Sabah 5 ile 9 arası yediklerim ❤️
Dün biraz kaçırınca bugün açlık yapıyorum daha yemedim
Afiyet olsun 😅 henüz yapmadım. Öğlen yemeği kahvaltım oluyor benim. Yarım saate yapıcam.
Tost mükemmel gözüküyor ama kendin yapmamışsın dışarda yemişsin :)
Abla benimle evlenir misin hep böyle birini istedim hayatımda
Sabah bir tane pişi ve yarım poğaça yedim
Bugün yapmadım
Kahvaltısız güne başlamam
Afiyet olsun, evet yaptım.
Ondan sonra vay efendim su içsem yarıyo
Ben kahvalti yapamıyorum artikkk☹️
yaptım evet
Ders arası yaptım bir şeyler sonra hastaneye
hayır yemedim akşam yiyecem
Yaptım
Afiyet olsun