Önceden severdim, üç senedir bir soğudum halen yapmakta zorlanıyorum. Siz sever misiniz kahvaltı yapmayı?

Önceden severdim, üç senedir bir soğudum halen yapmakta zorlanıyorum. Siz sever misiniz kahvaltı yapmayı?

Lisede yatılı okurken sevmezdim biraz dokundu biri geç kaldığımız için sabah sabah sıkıntı çıkarıyorlar O yüzden gitmezdim öyle bir alışmıştım ama şimdi kahvaltı yapmayı seviyorum
Hayır kahvaltı ile hiç aram yok iştahlı olduğum halde hele sabah erken saatlerde kahvaltı asla yapamıyorum. Bir şeyler yemem için öğlen olması lazım. Aslında kahvaltı en önemli öğün, güne enerjik başlamak için şart ama maalesef kahvaltı yapmayı sevmiyorum. Onu da ayak üstü atıştırmalık olarak görüyorum.
Uzun zamandır bende öyleyim; gereksiz gibi geliyor yiyemiyorum erkenden.
Keşke.. özenmiyor değilim iştahla kahvaltı yapanları görünce. O kahve tüm iştahı kapatıyor.
Çay da benim sabah midemi bulandırıyor yoksa severim ☕️
Cevap
12Cevap
HAyır ben kahvaltı yapmayı sevmiyorum hiç
Sağlıklı yaşam için sevmek lazım 😊
Umarım tekrar severim☃️
severim * uyanınca hemen yemem önce biraz bekleyip sonra yerim ve çok erken saatlerde yiyemem bişi canım istemez yemeyi
Yulaf lapası süt muz fıstık ezmesi fındık ve bal ile karıştırılarak içiyorum. Kahvaltı yapmayı özledim
Çok severim ve kahvaltı yapmadan kimse evden çıkartamaz beni
Hayır, alışkanlık olsa gerek çok sevmiyorum
sadece pazarları onun dışında yapmıyorum alışkanlık sanırım
Biri hazirlarsa efsane oluyor da kendim uyandığımda genelde elime ne geçerse onu yiyorum
Aynen ben de pek keyif alamiyorum bu aralar ki normalde cok severim.
Aile evini saymazsak 2-3 senedir adam akıllı ne zaman kahvaltı yaptığımı hatırlamıyorum.
1.88, 76 Kiloyum.
Ben günümü efes extra ve teneke peynirle açıyor biftek şarapla kapatıyorum dahası bünyeye zarar
Her sabah koyun gibi kahvaltı sorularına ne diye cevap verir insanlar?
Kahvaltı alışkanlığım yok
Manzaralı bi yer, deniz sesi olursa harika olur.
Severim tabi günün en güzel öğünü
En sevdigim ogun kendisi.
Yani sabahları iştahım olmuyor
Biz kahvaltıyı akşam yapıyoruz
Çok severim
Severim
Hic sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?