Yeme & İçme Çayınıza kaç şeker atıyorsunuz? Limpos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 143 Yapay Zekaya Sor 0,1,2,3,5,8,10. Artık 10 şekeri geçen varsa şekere çay damlatsın emsin sjsj. Çayınıza kaç şeker atıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Çay içmiyorum. şekersiz kahve severim arada sırada 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Şekeri bıraktığım için atmıyorum ama önceden çay bardağına 5 tane atıyordum 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. BİM'in şekeri ise 3 tane bal küpü şeker ise 2 tane atıyorum 😂 1 4 Yorumla Limpos +1 yıl Balküpü BİM değil mi zaten Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hayır bal küpü farklı BİM' in kendi ürünü farklı oluyor şekeri daha küçük oluyor Yorumla Limpos +1 yıl 😂 sen artık kendini aşmışsın sjsj Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sende maşallah dünyadan bir habersin 😂😂 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 1.5 2 şeker atıyorum bazen şekersiz içiyorum ruh halime göre. 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 850 cevap paylaştı. Şekersiz içiyorum. Şekeri yanındaki tatlıdan alırım. 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Büyük bardak bir buçuk. Küçük ince belli yarım ölçek 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç atmıyorum. Hatta artık çaya biraz bile şeker atılsa bana şerbet gibi geliyor. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bardağın ebatına göre degisiyor 2 den basliyorum😂 1 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Şeker kamıyom Parmağımı sokuyom 😅 diyomuşım aniden Ben 4 şeker katarım 1 0 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl İki şeker. Biri benim biri onun için. Sonra çaya karışıp yok oluyoruz 1 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl 2008 den beri çayıma şeker atmıyorum. Eskiden en az 2 tane atardım. 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Şeker atmıyorum kahvaltı yaparken atarım 1 tatlı kaşığı kzjxjdjzj 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Şekersiz oolong çayı içerim. Başka tür çay tüketmem. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. artık atmıyorum bu sefer demli açık kıvamını tutturma sorunu yaşıyorum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. 0 ve 1 arasi kdkdjd kaşığın ucu ile 1 2 Yorumla Limpos +1 yıl Bardağa eğil sessizce şeker de geri çekil Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😃vallahi iyi fikir Yorumla
Elif0100 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Küçükse üç büyükse iki 1 5 Yorumla Limpos +1 yıl Bu terslikte bir iş var hocam Yorumla Elif0100 +1 yıl Neden :D Yorumla Limpos +1 yıl Şeker kücükse mi bardak küçükse mi Yorumla Elif0100 +1 yıl Şeker Yorumla Limpos +1 yıl He tamam o zamn Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şekeri kullanmıyorum şekersiz içiyorum. 2 0 Yorumla
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pek aramam çayda şeker olursa bi tane 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaklaşık 10 yıldır şekersiz içiyorum. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 984 cevap paylaştı. Tatlı kaşığıyla 3 kaşık 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çay kaşığıyla 2 kere atarım... 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 417 cevap paylaştı. Şekersiz içiyorum 1 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Atmıyorum 💅 1 1 Yorumla Limpos +1 yıl sjsjsj 💅💅💅 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 998 cevap paylaştı. Şeker atmıyorum bir süredir. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. 2 atıyorum. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıfır şeker... 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Sıfır.. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şekersiz içiyorum. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sıfır 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıfır 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. atmıyorum, 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. null 1 0 Yorumla
Kaosbirdüzen Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Şekersizz 2 7 Yorumla Limpos +1 yıl Bana bildirim yeni geldi ak. Benden önce vahiyle mi geldi de beğendin sjsjsjsj Yorumla Kaosbirdüzen +1 yıl Vahiy alacak boyuta gelemedik henüz.Bildirimden daha hızlıyım sadece cnvnndf Yorumla Limpos +1 yıl Sana demedin hoplatır diye nick var ona dedim Yorumla Kaosbirdüzen +1 yıl Gerçekten hoplattı bizi gjccxfd Yorumla Limpos +1 yıl Lan tövbe tövbe sjsj Yorumla Kaosbirdüzen +1 yıl O bakımdan değil be cjvfhnOd kopma şeysinden Yorumla Limpos +1 yıl Sjsjsj Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Şekersiz içerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çay içmiyorum. şekersiz kahve severim arada sırada
Şekeri bıraktığım için atmıyorum ama önceden çay bardağına 5 tane atıyordum
BİM'in şekeri ise 3 tane bal küpü şeker ise 2 tane atıyorum 😂
Balküpü BİM değil mi zaten
Hayır bal küpü farklı BİM' in kendi ürünü farklı oluyor şekeri daha küçük oluyor
😂 sen artık kendini aşmışsın sjsj
Sende maşallah dünyadan bir habersin 😂😂
1.5 2 şeker atıyorum bazen şekersiz içiyorum ruh halime göre.
Şekersiz içiyorum. Şekeri yanındaki tatlıdan alırım.
Büyük bardak bir buçuk. Küçük ince belli yarım ölçek
Hiç atmıyorum. Hatta artık çaya biraz bile şeker atılsa bana şerbet gibi geliyor.
Bardağın ebatına göre degisiyor 2 den basliyorum😂
Şeker kamıyom
Parmağımı sokuyom 😅 diyomuşım aniden
Ben 4 şeker katarım
İki şeker. Biri benim biri onun için. Sonra çaya karışıp yok oluyoruz
2008 den beri çayıma şeker atmıyorum. Eskiden en az 2 tane atardım.
Şeker atmıyorum kahvaltı yaparken atarım 1 tatlı kaşığı kzjxjdjzj
Çayıma şeker atmam ben.
Şekersiz oolong çayı içerim. Başka tür çay tüketmem.
artık atmıyorum bu sefer demli açık kıvamını tutturma sorunu yaşıyorum
0 ve 1 arasi kdkdjd kaşığın ucu ile
Bardağa eğil sessizce şeker de geri çekil
😃vallahi iyi fikir
Küçükse üç büyükse iki
Bu terslikte bir iş var hocam
Neden :D
Şeker kücükse mi bardak küçükse mi
Şeker
He tamam o zamn
Şekeri kullanmıyorum şekersiz içiyorum.
Tek şeker bazen şekersiz