Aga ne uğraşıyorsunuz çiçek böcek kıyafet kozmetik dhdhd
Alın bir karışık kebap götürün verin mis gibi

Aga ne uğraşıyorsunuz çiçek böcek kıyafet kozmetik dhdhd
Alın bir karışık kebap götürün verin mis gibi
Aslında hediye olarak kendini versen bile o ona yeter tabi klabi iyi ve bunu kabul eden biri ise, yani anlatmak istediğim şey şu sevdiğin insan yanındaysa sama sevgisini, değerini, ilgisini veriyorsa o senin için en güzel hediyedir bence 😊
Bence en güzel hediye yemek. Artan gıda fiyatları dolayısıyla her şeyi yemek mümkün olmuyor. Bir iskenderin, bir künefenin verdiği mutluluk, kıyafet ve kozmetikten çok daha büyük :)
olabilir sevgilinin gözlerini bağla burnuna koku almaması için tıkaç tıka ve ona süper bir yemek yap sonra görmeden ve kokusunu almadan tattır ve bunu beğenecektir bence
Bence zaten yemeğe gidilmeli ve çiçek de götürmeli bir de hafiye kolye olabilir küpe olabilir künye olabilir kol saati olabilir yemek ne sadece çok saçma
Cevap
34Cevap
Valla bir şey diyim mi bence hepsinden güzel olur yemek.
Aha şaşırttın len
Çuk mantıklı kebap vayken çiçeği kim napşın açıj bij açıjj
Asfghss

Bunu alan bir kadının sana düşmeme şansı yok.
Xd lol
Ayıp ayıp, bunu her zaman yapabilir sonuçta. Daha özel, daha güzel şeyler olmalı. Madem ki böyle saçma bir günü kutlayacak kadar kıt’lar bari hediye anlamlı olsun :D
Bütün enerjimi sömürdü biri ya keyfim meyfim kalmadı. s. s.
Hangi hadsiz sömürdü enerjini 🤨
Cahilin teki ya, o kafayla nasıl hayatta kalmayı başarmış şaşırdım açıkçası.
Niye enerjini sömürtüyorsun, çek ipini çek :D
Biraz daha fotosentez yapsın istedim 🧌
Yapma böyle adam :D senin liginde bile değiller
Yine haklısın 😌
☺️🐊

Evet agalar o buket; bu bukettir ajaja
İşte bu dhdhd
Saklayabilecegi bir hediye daha iyi olur yaa yemek 15 dakikada biten bir sey
O da var ama saklamasın bea
Bir demet kebap yanına sıcacık çorba, üstüne bir de çikolatalı pasta , daha samimi bi hediye olamaz 🤭
Enfes gözüküyor
Ev araba pırlanta telefon 1 ton gül yanında yemek güzel gider fkgkh
Enerciii diyesim geldi asdfg
😅Bir kişi Dışarda kalmış memur bey yakaladım koşun fjfkkg
Gözümde canlandı ters kelepçe dhdh
😅Gözümde canlandı mavi gökyüzüne son kez bakışın fkgkgkg
İsrafil mısın mübarek sur'a üflüyorsun felaket tellalı dhhd
😅Merak etme mapusta bakarım ben sana cuaranı getiririm ahdjjfj
Adaağmm
Kadın 🕶️
Sonra neden en iyi aşkım sağ elim diye çok ağlarsınız siz bu hanzolukla.
Ağlayanlar ve sağ el müptelası olanlar düşünsün abla
Bence edilir. Çiçekle böcekle karın doymaz şimdi 1 kilo kebap zaten pırlanta yüzuk değerinde
Asdfgh en azından karnı doyar insanın hemi mom
⭐Hediye ve yemek ayrı konular. Olması gereken şeylerden zaten, taze çiçekler ve yemek⭐
evet edilir ben hiç kebap yemedim sevgilim ısmarlamadı hiç
Aa ciddeb mi
evet geçen sene ilk defa lahmacun yedim bi daha da yiyemedim
://
Yemeği yedikten belli zaman sonra unutuluyor kişiye özel alındığında yine daha unutulmaz kalıcı oluyor
Yemek hoşuma gider baya, ama bunun yanında saklayabilceğim bi hediye vermesi daha iyi olur 😄
Zaten hediye güzel bir akşam yemeği sırasında verilir. Yemek hediye değildir
@AliceMixfield hadi yine iyisin kaptın 1.5 iskenderi
Ahsha severümm
Edilir olabilir neden olmasın
Yemek hediye edilmez diyen kızların hepsi yemek yiyince hesabı erkeklere ödetiyor :d o zaten "erkeğin görevi" olduğu için hediye sayılmaz :d
Zaten sevgilisine o saydığın hediyeleri alanlar mağarasından çıkanlardır, yani sen çok da alınma üzerine
Bu zamanın Türkiyesinde (halkın %50 si yoksulluk sınırının altında yaşadığı ) kaliteli ve pahalı bir çiğerciye götürmek en iyisi
Yine yemek yanında bi buket çiçek de iyi olabilir kuru kuru yemek olmaz normalde de yemeğe cıkarırsın zaten ne bileyim en azından bi süs eşyası bi kazak gömlek falan al günün anlam ve önemine uygun. Kalıcı olsun.
Kızlar burada şov kasmış sana katılmış ama kabul edelim tüm kadınlar özel günleri önemser ve hediyeleşmek ister bu yüzden dürüst olalım :)
Eşantiyon olabilir, tıpkı pasta aldım hediye almama gerek yok diyemeyeceğiniz gobi , yemek ısmarladım hediye almama gerek yok diyemezsiniz.😅
Adam kendi yaptığı yemek harici hiç bi yerden yemiyor. Annesinin yemeğini bile zor yiyor götüremem dmdmdmxöc
Çiçeği ne yapayım ya solacak gidecek çiçek mi kemiricez... Ustam bize oradan karışık ızgara...👍🤌
Neden olmasın bırlikte kebabın üzerine mum diker yeriz 😋
Hediyenin her türlüsü makbuldür önemli olan alıcının bunu algılayabilmesidir.
Evet, sevgilinize özel bir yemek hediye etmek güzel bir düşünce olabilir.
Yiyip s*çlan bir şeyden daha güzel bi hediye bulabilirsin bence
Sevgilisi olanlar düşünsün, ben düşünmeyi bıraktım.
Aç karnini doyurdun daha ne istiyosun der gibi gibi tuhaf:)
Edilmez daha neler, böyle hediye mi olur, aç kalmış birine lütfedip yemek yedirmek gibi😅
Hediye ve yemek farkli seyler ayni degil. Bi kolye bile alsan hediye yerine gecer🤷🏻♀️ama yemek sadece dusunup ikram etmedir inceliktir arada fark var
bence de yemek ismarlanir ama ek olarak hediye de bekler bence 😅
Sevgililer gününde yemek yapan bir sevgilim olsa direk evlenirim herhalde rjrj
Yemekten hediye mi olur? Onu evde de yer, herkes. Hediye dediğin kalıcı bir şey olmalı.
Al sana tavuk aldım pişir evde denmez tabi yemeğe götür
edilmez bence.. yemek yemeye götürüp hediye edilebilir
Sevgilim yok abi yıldır bu sorudan takıntı oldu resmen bekarlarda
Yillardir söylerim aynisini
Gez toz ye ic
Ama saçma sapan hediyelere gerek yok be
Yemek yenilir.. hediye edilmez
Yenilebilir çiçekler hangi kategoriye girer
Hiç bilgim yok buraların yabancısıyım 😬
Yemek yaparım ben, bak ondan hediye olur. 😁
Valla ben de şahsen yemek isterdim 🫠
Vala yaa Allah ına kurban senin 😃 Adanalı mısın yoksa sen
Yakın sayılır
😂😂
Biri yemeğe götürse bile diğerinin hediye alması gerek oda hadi bende seni tatlıya götüriyim derse olur biter jsjsjs
hem hediye alıp hem yemeğe götürsün Bi yemegin lafını da yapmasın
istemezdim yiyeceğim ağzım görecek sonrada tuvalet görecek anlamsız önemsiz saçma gereksiz
Ben sevgilime hediye aldım yolda bir de pasta yapacağım ona
Hem sevaba girmiş olursun hem de yemek yersin bundan iyisi şam da kayısı bu hediye tutar ben yerimi aliyim 😅
Bi tanecik gül bile almayı düşünebilirse yemek işine kesinlikle okeyim ikisi bir arada çok tatlı olurdu
Sigara hediye edilirse çok mutlu olurum
Şöyle olabilir her şeyi ödeyip yemek , sinema, eğlence mekanı ve mümkünse ek bir hediye daha güzel olur
Hediye almasın ama bir gün boyunca yemek ısmarlasa hayır demek bende eI değer hediyeler veririm ondan bir beklentim olmaz
Suruc kebapcısı neylerıne yetmez fjfkfkfkkfkfkf
Mutlu olurdum ben şahsen sljddfhj
Ne güzel valla ya en anlamlı hediye
Yanına da hediye isterim olmaz 😀
Getirden bir mutluluk gönderilebilir...
çiçek miçek gereksiz. Alın bir kaç kilo meyve falan. yesin. vitamin alsın vücudu.
Yemek zaten hergün yersin biraz özen gösterin ya 🤣🤣🤣 bak boğa burcu olarak söylüyorum
bi kelle paça yedir tamamdır jajdjajak (eig yaparmısın xper kasıyorumda)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?