Basima is almayayim hic.🤭 Gecen bir calisan ulkemizin yemeklerini cok sevdigini belli etti zaten. Sikca yemek bile yapmiyoruz evde, hic beklentiye girmesin.
Bir menemen yapıp iş arkadaşını şaşırtabilirsin.. Hadiyin gari Amerikalılar menemene gelin diye elinde tavayla koridorlarda gezersin. Bizde evde hiç yemiyoruz, genelde dışarıda yeriz. Bi evde pilav tavuk yapıyorum spor için o kadar.
Sirf su yemeyi ayarlayamadigim icin spor duzenimi kaydirdim. Ayin 1 inde basladim bugun de zorlayayim kendimi de kalici baslamak istiyorum. Inanilmaz dinclik veriyordu. Bu arada protein tozu kullaniyorsaniz hic tavsiye etmiyor doktorlar.
Asil gercek doktorlar onermiyor. Benim bosvermem imkansiz :D gerci bir ara kullandim ve kas da yaptirmadi degil. Orjinalini almak cok daha iyi. Islenmis her sey zararli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
omlet severim
Sucuklu seviyor olsamda haşlanmış yiyorum genelde :))
midem bulandığı için son zamanlarda içinde yağ olan şeyleri yiyemiyorum. kaşarlı omlet kurtarır gibi ama
Bulut şeklinde severim her sabah tümetmem lazım yoksa karnımın doydugunu anlamıyorum
Bulut ne lan
Balut düzeltme yapmış
Ok
Menemen cok guzel gorundugu icin onu sectim. Normalde yersem yumurtali kismi ayiriyorum.🤭
Bi menemen yapman yok muydu şimdi..
Isteyim simdi belki eve gidince malzemeler varsa yapabilirim gerci hazir da acken.
Bende daha kahvaltı yapmamıştım, bi menemen olsa iyi olurdu. Üşeniyorum, saat kaç sizde..
Usenmenin sonu gelmez. 😬
10:22 aksam.
Tam 12 saat fark var demek ki, bende de 10:24 sabah. Vallahi kalkıp işe gidecem üşeniyorum
Bir sey yemeden mi gidiyorsunuz?
İş yerinde yerim her zaman. Tatilse evde yerim.
Ruslarin kahvaltisi daha farklidir herhalde.
Kahvaltı kültürü yok, genelde bir dilim ekmeğin üstüne peynir salam koyup yerler. Yulaf lapası yerler ya da bi parça çikolata ve kahve..
Burdakilerin de pek kahvalti kulturu oldugu soylenemez.
Pek önem vermiyorlar sanırım, bende sabahları ne bulduysam gömerim. Fakat yumurta mutlaka olur.
Darisi basima
İş yerinde bi menemen yap gevurlar yemek görsün. Ekmeğide batırıp batırıp ye, canım çekti.
Basima is almayayim hic.🤭 Gecen bir calisan ulkemizin yemeklerini cok sevdigini belli etti zaten. Sikca yemek bile yapmiyoruz evde, hic beklentiye girmesin.
Bir menemen yapıp iş arkadaşını şaşırtabilirsin.. Hadiyin gari Amerikalılar menemene gelin diye elinde tavayla koridorlarda gezersin. Bizde evde hiç yemiyoruz, genelde dışarıda yeriz. Bi evde pilav tavuk yapıyorum spor için o kadar.
Mesafeli herkes. Oyle bir ortam bulursam yaparim :)
Bize yap biz yiyelim, aklımda işe gidip menemen yapma fikri var nedensizce.
Evde domates yokmus:/ siz yapin ise arkadaslara ortam samimiyse
Kendime yaparım sadece, başkaları yemez. Domates yoksa en sevdiğiniz patatesli omletten yapın.
Yok ya zaten gec oldu. Hafif bir sey bakarim.
Noodle iyi giderdi. Ah be sende gün bitti, bende daha yeni başlıyor, kıskandım.
Cok cabuk geciyor zaman. Sanki bir kac saat gecmis gibi sabahtan simdiye.
Sana öyle geliyor ama benim gözümde büyüyor.. Umarım güzel bir gün geçiririm, yine monoton ve iş stresi beni bekliyor.)
Umarim. Iyi gunler dilerim.
Buralardayım, az daha sinir edeyim insanları.. İş arasında stres attırıyorlar.
Ben de yapicam bir guzel sorular gelsin :D
Güzel soru çok nadir geliyor.
Bu saatte zor gelir
Siz sorun
Bir ilham gelirse sorarim. Soru kitligi cekiyorum.
Benimde aklıma hep yemek ile ilgili sorular geliyor. Her sabah yumurta sormamdan anlamışsınızdır.
Evet anlamam mi)
Senden de aynı performansı görür müyüz? Gün içinde “Pilavı yoğurtla mı ketçapla mı yemeyi tercih edersiniz?” sorusunu sorduğunu görür mü bu gözler?
yemek sorusu sormam genelde ve oyle bir soru imkansiz. 😬sizden bekler miyiz?
Benden beklenir ama akşama ancak. Dün akşam pilavı ketçapla denedim ilk defa oradan aklıma geldi bu soru.
Kulaga pek guzel gelmiyor.
Sevenler varmış denedim ama beğenmedim. Genelde sade ya da yoğurtla yerim.
yogurtla guzel👍🏼cacikla da fena degil.
Ah bee.. Akşam yine nohutlu pilav yapayım, dün en son tabağımı yedim bitti. Güzel pilav yaparım tane tane ama yağsız ve tuzsuz.
Pilav cok yararli degil ama. Karbonhidrat ve seker disinda cok da bir seyi yok. Yine arada guzel olur.
Spordan önce besin ihtiyacını iyi karşılıyor. Yoksa sporda çok güçsüz kalıyorum mide bulantısı yaşıyorum.
Bende de oyle oluyordu. Biraz da ondan sporu biraktim. Dogru duzgun yemeyince gucsuz dusuruyordu.
Ee yani enerji depoları boşken spor eziyet gibi geliyor. Profesyonel spor yapanlar pilav tavuk yiyor kepçe kepçe
Sirf su yemeyi ayarlayamadigim icin spor duzenimi kaydirdim. Ayin 1 inde basladim bugun de zorlayayim kendimi de kalici baslamak istiyorum. Inanilmaz dinclik veriyordu.
Bu arada protein tozu kullaniyorsaniz hic tavsiye etmiyor doktorlar.
Kullanıyorum. Doktorları boş ver, hepsi farklı konuşuyor.
Asil gercek doktorlar onermiyor. Benim bosvermem imkansiz :D gerci bir ara kullandim ve kas da yaptirmadi degil. Orjinalini almak cok daha iyi. Islenmis her sey zararli.
Ben gezen tavuk yumurtası olmazsa yiyemiyorum 🤣
Yumurta ile aram pek yok ama arada bir haşlama ya da tavalama tarzı tüketimini yapıyorum
Balut olanda midem bulandı ya o ne ben oradan bir sucuklu yumurta alayım
Yumurtadan tiksiniyorum
Haydaa sizden hiç beklemezdim
Sucuklu yumurta
Her turlu seviyorum.
Hamurişi seviyorum simit olabilir
sucuklu yumurta ve haslanmis
Sucuklu yımırta
Ok
Tamam
Yok
Tamam pekı
Bi sal ya
Yapışma git
Geçende de yapışmıştın yine aynı by
Sen yapısıyosun sakız
Engel
Peki olur
Lorlu
Ooo lordum hello.
Ha haa😂
Sucuklu 🔪
Balut ne be
Balut, kabuğu yenilen döllenmiş ördek embriyosudur. Filipin'lerde genellikle sokak yiyeceği olarak satılır.
Filipinler kafayı yemiş olmalı. Aşırı korkunç
Lezzetli denedim.
Menemen