Yeme & İçme Hayatımda ilk defa vegan yemeği yaptım nasıl olmuş? Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Vegan misafirim için yeşil mercimekten hint yemeği yaptım nasıl görünüyor Hayatımda ilk defa vegan yemeği yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. iyi olmuş 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ellerinize sağlık, görüntüsü güzel duruyor. Vegan yemekler yemem ama bu iştah açıcı bir tabak olmuş. 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Vegan misafirini düşünüp ona özel yemek yapmış süper süper süper 0 3 Yorumla Öylesinen1ck +1 yıl Krema yerine hindistan cevizi sütü kullandım bu veganlar nasıl geçiniyor haha😅 Yorumla Irresistibleart +1 yıl Malt, besin mayası, kaju ezmesi neler neler ben de vegan besleniyorum tantunimiz bile var 😋 Yorumla Öylesinen1ck +1 yıl Tantuni dedin kırk yerimden bıçakladın beni🤤😅 denenir Yorumla
shenwken Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl gelen misafirini düşünüp yemek yapan insanlar bal mısınız 0 1 Yorumla Öylesinen1ck +1 yıl Yiyemeyeceği şeyi önüne koyamazdım :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçen gün veganlarla ilgili söylediğin naçizane sözleri misafirine de söyle tabağı kafana geçirsin kdjdkdmddmd güzel olmuş aferin 0 1 Yorumla Öylesinen1ck +1 yıl Şşh karıştırma ortalığı 😂
dreammom Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık güzel görünüyor ☺️ 0 1 Yorumla Öylesinen1ck +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tadı önemli benim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyi olmuş
Ellerinize sağlık, görüntüsü güzel duruyor. Vegan yemekler yemem ama bu iştah açıcı bir tabak olmuş.
Vegan misafirini düşünüp ona özel yemek yapmış süper süper süper
Krema yerine hindistan cevizi sütü kullandım bu veganlar nasıl geçiniyor haha😅
Malt, besin mayası, kaju ezmesi neler neler ben de vegan besleniyorum tantunimiz bile var 😋
Tantuni dedin kırk yerimden bıçakladın beni🤤😅 denenir
gelen misafirini düşünüp yemek yapan insanlar bal mısınız
Yiyemeyeceği şeyi önüne koyamazdım :)
Geçen gün veganlarla ilgili söylediğin naçizane sözleri misafirine de söyle tabağı kafana geçirsin kdjdkdmddmd güzel olmuş aferin
Şşh karıştırma ortalığı 😂
Ellerine sağlık güzel görünüyor ☺️
Teşekkür ederim :)
Tadı önemli benim için
Baya iyi
Güzel duruyor
güzel