Yeme & İçme Diyet için bile olsa yemeyi bırakamam dediğin yiyecek var mı? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kilo veriyim ama hamburger ve pizza yiyerek veriyim olmaz mı? 😂 Diyet için bile olsa yemeyi bırakamam dediğin yiyecek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Diyet dediğimiz zaman kurallar geçer.. o zaman hangi yemek olursa olsun yemem. 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Ama şekersiz kola net olur
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Kilo verme sürecine girdiysem iradem kuvvetli olduğu için asla yemem fastfood vb yemekler. Hem ayranim dokulmesin, hem pizzamı yiyim olmuyor 😄 1 0 Yorumla
SıvaslıAli58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulduğmu yerim ama kilo alamam 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Ben de öyleydim işe başlayana kadar. Masa başı tüm gün. Göbek çıktı 1 senede 😂 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Meyve yemeyi bırakmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Diyet dediğimiz zaman kurallar geçer.. o zaman hangi yemek olursa olsun yemem.
Ama şekersiz kola net olur
Kilo verme sürecine girdiysem iradem kuvvetli olduğu için asla yemem fastfood vb yemekler. Hem ayranim dokulmesin, hem pizzamı yiyim olmuyor 😄
Mandu ve gimbap
Bulduğmu yerim ama kilo alamam
Ben de öyleydim işe başlayana kadar. Masa başı tüm gün. Göbek çıktı 1 senede 😂
Diyet falan uğraşmam ben
Çikolata ve çikolatalı pasta 😻😻
Menemen, patates kızartması
Meyve yemeyi bırakmam
Diyet yapamam
Çikolata 🥺
İçli köfte
Tatlı asla
Adana kebap