Yeme & İçme Trendyol yemek iyi mi hangi siteden sipariş veriyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Trendyol yemek iyi mi hangi siteden sipariş veriyorsunuz? Trendyol yemek iyi mi hangi siteden sipariş veriyorsunuz? Cevapla Trendyol Soruları Sipariş Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Trendyol iyidir ama ben getir uygulamasından sipariş veriyorum. Hemen getiriyorlar 😄 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Trendyol go ile sipariş veriyorum evet memnunum ben. 1 0 Yorumla
Kırmızıbirkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yemeksepeti her ne kadar eskise de en iyisi 1 0 Yorumla
Seyma0006 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aptalca bir uygulama 2 1 Yorumla Soran +1 yıl hangisi daha iyi kardelsim Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yemeksepeti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl iyi mi kardeşim kampanyaları oluyor mnu Yorumla TheNorthRememberss +1 yıl Joker düşüyo arada Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Trendyol iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl en cok onu mu kullanıyorsun kardeşimn kampanyaları oluyoır mu Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Oluyor ama cok degil yinede iyi Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Getirden söylüyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iyi mi kampanyaları falan oluyor mu Yorumla therapeutic +1 yıl Müdavim oluyor 75 tl indirim Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Trendyol iyidir ama ben getir uygulamasından sipariş veriyorum. Hemen getiriyorlar 😄
Trendyol go ile sipariş veriyorum evet memnunum ben.
Yemeksepeti her ne kadar eskise de en iyisi
Aptalca bir uygulama
hangisi daha iyi kardelsim
Yemeksepeti
iyi mi kardeşim kampanyaları oluyor mnu
Joker düşüyo arada
Trendyol iyi
en cok onu mu kullanıyorsun kardeşimn kampanyaları oluyoır mu
Oluyor ama cok degil yinede iyi
Getirden söylüyorum
iyi mi kampanyaları falan oluyor mu
Müdavim oluyor 75 tl indirim