Artık nerden sipariş versek yok özel sos mayonez sosu patates turşu dolduruyorlar içine. Gerçek döner yapan çok az yerler kaldı

Artık nerden sipariş versek yok özel sos mayonez sosu patates turşu dolduruyorlar içine. Gerçek döner yapan çok az yerler kaldı
Koca şehirde eskisi gibi sossuz döner yapan tek bir yere rastladım ben.
Tavuk döner dediğin şeyin içinde tavuk döner ve yeşillik isteğe göre turşu eklenir. Patatesin dönerin içinde pek işi yok. İlla koyulacaksa yanına koyulmalı ya da tavuk oranını geçmeyecek şekilde eklenmeli.
Sos olarak salçalı sosun olduğu tencereye batırıp çıkartmaya gerek yok bir iki kaşık koyup hafifçe ekmeği ıslatması yeterli.
Cevap
2Cevap
Patatesin dönerde ne işi var hala anlayamadım
Çocuğlumuzda lisede yediğimiz dönerler yok artık
Dönerin hası Hatay usulü olandır bana göre ama her hatay donercisi iyi yapamıyor.
Be buluyorlarsa koyuyorlar içine döner değil sanki patates ekmek yiyorum yagida öyle bir dolduruyorlarki migdem bulanıyor artık yağdan
Bence yağlar tarihi geçmis vs normalde kuyruk yağını bile löp löp yiyorum ciğerde falan dokunmuyor. Bitkisel yağ dediğin bu kadar kolay mide yakmaması lazım
Sana sormadan içini doldurmamaları lazım. Bana göre döner, et, cacık, salata ve soğanlı olmalı.
gerçekten yarım ekmek arası sossuz döner bulamıyorum
İzmir deyim yok yani varsa söylesin biri
Taze sebzeler, yoğurt sosu ve ekşi turşularla
İsteğe göre koyuyorlar onları
Sipariş veriyorum isteğe göre domates marul vs yok seçenek dediğin menü halinde sıralıyorlar içindekileri onları da sen seçmiyorsun
Sadece tavuk mu yemek istiyorsun.
Bak paylastığım resme icindekilere normal somun ekmek ama yumusak olacak
Doğru patates ve turşu aşırı saçma bence de
İzmirde yok mudur güzel bir dönerci burada 4. senem bulamadım bir türlü
Ankara da yaşıyorum ben
Keçiörende hacı bir amca vardı onun dönerleri de güzeldi tabi 10 sene oldu zaman ne cabuk geçmis 😭
Haklı isyan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?